Hayır açmalı zaten de ayar çok önemli burada.Tayfa var,Law var,diğer süpernovalar var.Daha biz Luffy'nin Burgess'ı alıp almayacağını tartışırken çıkıp Burgess'da dahil 4 kişi indirirse amiral mod on açmış olur Luffy.Ben sadece ayarın iyi tutturulması gerektiğini söylüyorum.Fark açılsın ama birden 10 kat fark açılmasın.Zaten müttefik yapma gücü bunca zamandır boşuna gözümüze sokulmadı Luffy'nin sağlam müttefikler bulur Kaido için.Hatta belki Kid'in ittifakı da Kaido için plan yapmış olabilir.Big mom,Kid olayını yem yapmış olabilir Oda.
bazı kişilerden duydum bu teoriyi ama bence alakasız.şimdi söyle düsün tamam bu yonkolar cok güclüler,ama yeni nesil korsanlarda bunların bir nevi veliahtları.dikkat edersen e.oda eski nesilleri harcatıp yenilerin önünü acıyor.yani doflamingoda bence bunlardan biri,zamanında moria ve crocodileın harcandıgı gibi gidicek.o 4 koltuk için 5 kişilik aday listesini shakky cok güzel anlattı.dediki özellikle gazetelerde kidd,hawkins,drake ve law hep ön plana cıkmıs.tabi birde bizimkiler var.
dikkat et bir kk, 4 yonko eder.law ve luffy,kidd ve hawkins bir yonko indiricek güce cıkarlar bence,burada su durum var e.odada hep bir üc takıntısı var.kidd-apoo-hawkins ve bunlar bence linline dalıcaklar.
law-luffy- ? 3 numara olurmu kim olur

e.oda drakei bosunamı,kaidonun adaya gönderdi ? bence drake kaidouda içeriden yardım,jinbeide linlinde içeriden yardım gibi duruyor.ha doflamingoda belki 3. olur ama karakteri ters bu olusuma.dikkat et law ve luffy aynı kafadanlar,law içindekileri dökmeye basladı,tayfaya benziyor,drake denizcileri bırakıp korsan olmus bence,birseyleri kesfetti.yani aokiji gibi degerli bir müttefik olabilir.
su an için her sey teori gibi dursada kurguda 2 ittifak, iki tane hedefte yonko var.e.oda luffynin baloncuklarını kendim dolduruyorum dedi.luffye hepsini indiricem dedirtti.içimden bir ses,kidd ve ittifakı linline tutsak düsücek ve bizim ittifak kurtarıcak diyor ama bilmiyorum
Coby yine filmde milmde cikar iki tas kirar hadi hayırlı işler
gitme cocugun üzerine bu kadar,o toparlak veletten o kadarı cıktı sükret azıcık