Bence büyük kardeş şeytan meyvesi yeyip elbise adam olmuştur.Küçük kardeşte üstüne onu giyinmiştir. Çünkü birleşmeden sonra bakarsanız büyük olanın vücudunda bulunan yıldız dövmesini felan görebilirsiniz.
![]()

Bence büyük kardeş şeytan meyvesi yeyip elbise adam olmuştur.Küçük kardeşte üstüne onu giyinmiştir. Çünkü birleşmeden sonra bakarsanız büyük olanın vücudunda bulunan yıldız dövmesini felan görebilirsiniz.
![]()
Onu diyorum bende hatta çeviride beni giy felan diyor. [ yanlış anlamadıysam ]Bence büyük kardeş şeytan meyvesi yeyip elbise adam olmuştur.Küçük kardeşte üstüne onu giyinmiştir. Çünkü birleşmeden sonra bakarsanız büyük olanın vücudunda bulunan yıldız dövmesini felan görebilirsiniz.
![]()
Eğer yaşlı adamın 70000 bayıltcağına inanıyorsan yanlış hatırlamıyorsam E.oda bir sbs de shanks veya rayrinin ordakilerin hepsini bayıltcağını söylemişti lütfen Akagami Shanks hakisinin yaşlı amcadan gücünün az olduğunu söylemeyinhala ordaki olayı anlamayanlar var demekki..13-14 kişi diye küçümsediklerinden acaba lufy kaç tanesini bayıltabilirdi? burda önemli olan sayı değil bayılttığı kişinin gücü..ordaki kişilerin az-çok güçlerini biliyoruz.sonuçta adamlar turnuva için gelmiş güçleri yüksek olan kişiler..çok basit olacak ama şu şekilde anlatim..bizim yaşlı luffy nin bayılttığı 50000 kişiyi rahat indirirdi hatta tahminim 70000 civarı bile olurdu.shanks bile gelse orda ayakta kalan 6 kişiyi bayıltamazdı..korkudurdu sadece..luffy nin bayılttığı 50000 çöp e takılan var hala..
Orada 100.000 kişi var ve Oda hepsini bayıltacağını söyledi Shanks veya Rayleigh'in.Arkadaş Don'un Luffy ile Shanks arasında bir yerlerde olduğunu söylüyor anladığım kadarıyla.Eğer yaşlı adamın 70000 bayıltcağına inanıyorsan yanlış hatırlamıyorsam E.oda bir sbs de shanks veya rayrinin ordakilerin hepsini bayıltcağını söylemişti lütfen Akagami Shanks hakisinin yaşlı amcadan gücünün az olduğunu söylemeyinsöyleyeceksenizde en azından ben online olmiyim
Yoksa çok fena tartışırım
![]()
Sanırım fanlığa biraz kaptırmışım kendimiOrada 100.000 kişi var ve Oda hepsini bayıltacağını söyledi Shanks veya Rayleigh'in.Arkadaş Don'un Luffy ile Shanks arasında bir yerlerde olduğunu söylüyor anladığım kadarıyla.
Sende sanıyorsun ki oradaki her adam Luffy - Law seviyesinde oradakilerin %90'ı çöphala ordaki olayı anlamayanlar var demekki..13-14 kişi diye küçümsediklerinden acaba lufy kaç tanesini bayıltabilirdi? burda önemli olan sayı değil bayılttığı kişinin gücü..ordaki kişilerin az-çok güçlerini biliyoruz.sonuçta adamlar turnuva için gelmiş güçleri yüksek olan kişiler..çok basit olacak ama şu şekilde anlatim..bizim yaşlı luffy nin bayılttığı 50000 kişiyi rahat indirirdi hatta tahminim 70000 civarı bile olurdu.shanks bile gelse orda ayakta kalan 6 kişiyi bayıltamazdı..korkudurdu sadece..luffy nin bayılttığı 50000 çöp e takılan var hala..
Avatarından utanSende sanıyorsun ki oradaki her adam Luffy - Law seviyesinde oradakilerin %90'ı çöp
50m adamlar.
Luffy balık adam adasında ödülü 70-90m gibi olan adamlarıda bayılttı o 50.000 kişinin içinde![]()
10 kişiyi terletemeyen kalan 50.000 hep 100 milyon bellynin üstünde mi ödüle sahipti?Sende sanıyorsun ki oradaki her adam Luffy - Law seviyesinde oradakilerin %90'ı çöp
50m adamlar.
Luffy balık adam adasında ödülü 70-90m gibi olan adamlarıda bayılttı o 50.000 kişinin içinde![]()