Benim merak ettiğim konu ,
Kutsal ejderlerin özel olarak koruması amacıyla oluşturulmuş Cp ' nin güç seviyesi :T
Kutsal ejderlerin özel olarak koruması amacıyla oluşturulmuş Cp ' nin güç seviyesi :T
Bundan güzel bir şey olabilir mi?Yakinda tayfaya violet gelebilir muhabbetleri cikar
Ama fena olmaz aslinda![]()

bencede harcamayacak onun yerine cp0 harcarBundan güzel bir şey olabilir mi?![]()
Dof'u Croco gibi harcamaz Oda bence.![]()

Sanji ye bir gecelikte iyilik yapsın bari
Arena başladı.Hadi bakalım görücez lucy ne yapacak.Devlet ne kadar adi,acınası,olduğunu gösterdi.Devlet denizcileri oyuncak gibi kullanıyor.Acıdım denizcilere valla.Adamlar hiç yoluna ölüyor bir bakıma.Devlet ve çalışanları için umurlarında değil denizciler.Dof kutsal ineklerden çıkmasın saçma olur.Ama nasıl bir bağlantısı varsa,adam her istediğini yaptırdı.Sabondide gördüğümüz tiplere sanırım insan,denizkızı,meyve yi dof tedarik ediyor ki,arkası sağlam.Baya derin devlet çıktı dof.Arkasında devlet ve yonkou var.Daha ne olsun.Ama iş usoop ve fujitora da.Usoop kahraman şuan.Ve kaçmalarında tek yardım edecek eleman her şey 1 lafına bakar.Kaşla göz arası kaçırtır.Eğer E.ODA fujitora nın sadece görünümü değil,karakterini de film-dizi de ki gibi yaparsa,fujitora cp-0,hükümet falan dinlemez öper orada dof u.Ya akainu ile görüşecek gelecek bölüm,ya da kendi adaletini uygulayacak.Ben 2.olsun isterim 
Gözyaşların yalan olamaz falan filan dedi ve voiletin kalbini kazandıBen bu sanji voilet meselesini tam anlayamadım. Bu kadın ilk sanjiyi kandırmıyrmuydu şimdi nasıl aşık oldu ? Anlatabilecek var mi