optimistic
son olaylarla birlikte bu arcta kesin bi ödül artışı gerçekleşeceği kesinleşti denebilir gerçi oda-sensei bizi ters köşede yapabilir ama şu ödüller bi artsın herkes bizim tayfadan korksun 

Şuanda fark ettim cidden karıştırmışım dostum@zannenda
Dostum sanırım başlıkları karıştırmışın. Genel sohbete mi akıyordun acep![]()
dostum bi adam bu kadar iyi rol yapar[video=youtube_share;Y2xA7EyKpko]http://youtu.be/Y2xA7EyKpko[/video]
Usoppun en karizmatik anı.![]()
Çekici kaldırma anı bitiriyor beni zaten :dostum bi adam bu kadar iyi rol yapar![]()
Ben ise hala neden Shikamaru gibi can bir karakter varken neden serinin Naruto'yu anlattığını, ya da kendini dahi zanneden Aizen dallamasına haddini bildiren asıl dahi Urahara'nın ne zaman saçlarını Bleach edeceğini bekliyorum...Gelecek sayıda Oda, Doflamingo-Law ikilisinden hangisini daha zeki gösterirse aynı zamanda yarattığı karakterler içinde en sevdiklerinden birini de açığa çıkarmış olacak bence, zira mangakaların serilerinde 'en zeki' olarak tasarladıkları karakterleri açık bir şekilde kayırdıklarını görüyoruz. Bunun en belirgin örneği Naruto'da Shikamaru (7. Takım dışında Kishi'nin o nesilde en çok üzerine titrediği karakter olduğunu söyleyebilirim). Bleach'ten Urahara Kisuke'yi de unutmamak gerek (hep önemli anlarda sahne alır). Oda, onlarca orijinal karakter yarattığı için herhangi bir karaktere bu kadar takıntılı değil tabi ki ama Doflamingo ve Law'ı sevdiği de aşikar. Benim fikrime göreyse Doflamingo'yu daha çok seviyor, birçok yönden en özene bezene yarattığı karakterlerden biri. O nedenle Law'ın Doflamingo'nun planını öngöremediğini ve Doflamingo'nun bir adım önde olacağını düşünüyorum.
Tabi ki bunlar okura da şirin gelen karakterlerBen ise hala neden Shikamaru gibi can bir karakter varken neden serinin Naruto'yu anlattığını, ya da kendini dahi zanneden Aizen dallamasına haddini bildiren asıl dahi Urahara'nın ne zaman saçlarını Bleach edeceğini bekliyorum...![]()
Ben ikisini de sevmiyorum mesela.Gelecek sayıda Oda, Doflamingo-Law ikilisinden hangisini daha zeki gösterirse aynı zamanda yarattığı karakterler içinde en sevdiklerinden birini de açığa çıkarmış olacak bence, zira mangakaların serilerinde 'en zeki' olarak tasarladıkları karakterleri açık bir şekilde kayırdıklarını görüyoruz. Bunun en belirgin örneği Naruto'da Shikamaru (7. Takım dışında Kishi'nin o nesilde en çok üzerine titrediği karakter olduğunu söyleyebilirim). Bleach'ten Urahara Kisuke'yi de unutmamak gerek (hep önemli anlarda sahne alır). Oda, onlarca orijinal karakter yarattığı için herhangi bir karaktere bu kadar takıntılı değil tabi ki ama Doflamingo ve Law'ı sevdiği de aşikar. Benim fikrime göreyse Doflamingo'yu daha çok seviyor, birçok yönden en özene bezene yarattığı karakterlerden biri. O nedenle Law'ın Doflamingo'nun planını öngöremediğini ve Doflamingo'nun bir adım önde olacağını düşünüyorum.