garp da bi koramiraldi ama. sen rütbeye takılma koramiralinde eziği vardır.hiç zorlanmadan kor amiral yenmesi yüzünden ödülünün gücünü yansıtmadığını düşünüyorum.sonuçta 400 milyonluk shci law bile bu kadar kolay yenemedi.
Sorunda o değil mi? Grandline'da olsa hani olabilir denir de, shin sekai'deki bir koramiral bu kadar kolay yenilmemesi lazım. 150 milyon gerçek gücünü göstermiyordur. Sonradan korsanlığa adım atan güçlü biri olabilir ve bu yüzden ödülü düşük olabilir.garp da bi koramiraldi ama. sen rütbeye takılma koramiralinde eziği vardır.
Zaten ödülünün gücünü yansıtmadığını düşündüğümü söylemiştim.Ama yine de bir kor-amiralin ne kadar seviye farkı da olsa aralarında bu kadar kolay yenilmesini beklemezdim.Koramiraller arasında da güç bakımından seviye farkı var. En basitinden G-5 birimlere ayrılmış bir organizasyon olarak karşımıza çıktı. En üstte Vergo > 1. birim komutanı Smoker > 2. birim > ... diye gidiyor. Maynard'ın ne seviyede olduğunu tam bilmiyoruz ama NW'de yer alan Koramirallerin Grandline'da bulunanlardan güçlü olduklarını düşünüyorum. Maynard, ortalama üstü bir koramiraldir bence. Bir de Bartolomeo, Kid veya Caribou gibi sivil katletmediyse ya da Luffy gibi hükumete savaş açmadıysa 1 yıllık çaylağa göre ödülü bana normal geldi açıkçası.