Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 706 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seviye ile örnek verelim :D

Misal Chevediş ile Luffy'nin diyalogları. Orada adamlar Chevedisin yanında ama Luffy'nin adını duyan altına ediyor :D

hiç zorlanmadan kor amiral yenmesi yüzünden ödülünün gücünü yansıtmadığını düşünüyorum.sonuçta 400 milyonluk shci law bile bu kadar kolay yenemedi.

garp da bi koramiraldi ama. sen rütbeye takılma koramiralinde eziği vardır.
Sorunda o değil mi? Grandline'da olsa hani olabilir denir de, shin sekai'deki bir koramiral bu kadar kolay yenilmemesi lazım. 150 milyon gerçek gücünü göstermiyordur. Sonradan korsanlığa adım atan güçlü biri olabilir ve bu yüzden ödülü düşük olabilir.

Ödülün gücü yansıtmadığı defalarca gösterildi. Hala ödüle bakıp yargılayanlar var. En basitinden ödülsüz Teach, 550 milyonluk Ace'yi harcadı.

Ödülü hep bir alt sınır olarak düşünmüşümdür.300 milyonsa bu en az 300 milyon gücünde olduğunu gösterir bence.Çok istisnai durumlar olması lazım.Robin gibi yada kendini tamamen gizleyen karasakal gibi.Bartolomeonun epey güçlü çıkacağını düşünüyorum ama Luffy,Law,Kidin çaylak halleri kadar güçlü olacağını sanmıyorum.Yeni dünyada en kötü jenerasyonun borusu ötecek gibi.

Tabii 1 sene önce yeni dünyaya girdiyse pek bir çaylaklık tarafıda kalmamış olabilir.

Koramiraller arasında da güç bakımından seviye farkı var. En basitinden G-5 birimlere ayrılmış bir organizasyon olarak karşımıza çıktı. En üstte Vergo > 1. birim komutanı Smoker > 2. birim > ... diye gidiyor. Maynard'ın ne seviyede olduğunu tam bilmiyoruz ama NW'de yer alan Koramirallerin Grandline'da bulunanlardan güçlü olduklarını düşünüyorum. Maynard, ortalama üstü bir koramiraldir bence. Bir de Bartolomeo, Kid veya Caribou gibi sivil katletmediyse ya da Luffy gibi hükumete savaş açmadıysa 1 yıllık çaylağa göre ödülü bana normal geldi açıkçası.
Zaten ödülünün gücünü yansıtmadığını düşündüğümü söylemiştim.Ama yine de bir kor-amiralin ne kadar seviye farkı da olsa aralarında bu kadar kolay yenilmesini beklemezdim.

Skpieaya gitmesi çok ironik olur bence.Güzel olur.Eee Doflamingonun tayfasına girmek istiyorsa hayallere inanacak bu adam.İdolü korsan kral olmak istiyor sonuçta.Bellamy en son yalvarırken bir gün senin mevkine ulaşacağım diyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık