Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 704 Bölüm Yorumu / 705 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof gibi bir adam ordayken Sakazuki gitmedikçe Buster Call tersine döner , asıl adaya Kaido buster call döşemesinde, arc sonu kesin adamlarını yollayıp Dof'u düdükletir yada kaçırtır Dof'un sonu ya ittifak olarak kurtulmada yada yenilip 2.darbeyi Kaido'dan yemekte 1.si olsun en azından karizması bir anda bozulmaz.

Kaido bu arcın sonunda görünür büyük ihtimal.

Dof gibi bir adam ordayken Sakazuki gitmedikçe Buster Call tersine döner , asıl adaya Kaido buster call döşemesinde, arc sonu kesin adamlarını yollayıp Dof'u düdükletir yada kaçırtır Dof'un sonu ya ittifak olarak kurtulmada yada yenilip 2.darbeyi Kaido'dan yemekte 1.si olsun en azından karizması bir anda bozulmaz.

Oda Dofun üstüne daha senaryo kurmuştur diye düşünüyorum hatta Fujitora arc sonunda bizimkiler gittikten sonra gelip Dofu kurtarırsa ve aralarında dost muhabbeti geçerse şaşırmam.

katılıyorum yalnız koramiral sayısının 5ten baya fazla olması şart.çünkü gözüken
dof+3 as adamı(sadece 1 tanesinin bile luffye yeteceğini düşünüyor dof)+dofun tayfası+burgess+bizim ekip+law ve ekibi+ödülü kazanmaya gelen suçlular,korsanlar,ödül avcıları vs 1 amiral+5 kor amiral desen denizcilerin şansı olmaz.sakazuki bile başlarında olsa.

katılıyorum yalnız koramiral sayısının 5ten baya fazla olması şart.çünkü gözüken
dof+3 as adamı(sadece 1 tanesinin bile luffye yeteceğini düşünüyor dof)+dofun tayfası+burgess+bizim ekip+law ve ekibi+ödülü kazanmaya gelen suçlular,korsanlar,ödül avcıları vs 1 amiral+5 kor amiral desen denizcilerin şansı olmaz.sakazuki bile başlarında olsa.
DoF neredeyse Aokijiden tek yiyordu :D

Bu arada yine DoF'un sözleri

Law güçlü ama Mugivara tayfası sorun değil ?
Law = Zoro desek [ zorlama ama ]

Luffy buna tek atmazsa şaşmam :flaugh:

Çeviri farklılığı olabilir ama benim okuduğum yerde Law neyse ama Mugivara tayfası sıradan korsanlar gibi bişey diyordu.
tam kelimesi kelimesine Smoker-san'ın çevirisi !
698-08 _ Law birazcık güçlü olabilir... Ama hasır şapkalar o kadar zorlu değiller..

bu adam karşısındaki adamı 2 yıl önce savaşa ömründen 10 yıl giderek gelen Luffy'i görüyor ama çok pis yanılıyor :ehe:

optimistic

İşin kopacağı nokta orası bence de. Dof dahil hiçbiri bizimkilerin 2 yıllık eğitimini göze almıyorlar. Luffy'nin seviyesini biz dahil kimse bilmiyordur. Büyük bir şaşkınlığa uğrayacak Dof. bence.
aynen
işte o sahne geldiğinde de çok pis gaza gelcez(okuyucular olarak) ve luffy hepsini dövcek :D

Zoro, Monet'i kestikten sonra arkasını dönüp gidince Tashigi'nin söylediği sözler bence tayfayı az da olsa anlatıyor. Dof, Luffy ve çetesi hakkında fena halde yanılmış olacak.

O sözü de Law'ın gücünden ziyade zeki olmasına vurguda bulunarak yapmıştır. Bir de Vergo'yu kesmesi de etkili olabilir. Law vs Vergo öncesi Vergo'ya söyledikleri ile de Luffy'i öne çıkartıyor. Bunları düşündüğümüzde Dofy'nin yada Shin Sekai'nin Mugivara tayfasının gücünü tam olarak bilmemesidir. Tayfa güçlü ama katetmesi gerekli çok yol var, orası da ayrı bir nokta.

Zoro, Monet'i kestikten sonra arkasını dönüp gidince Tashigi'nin söylediği sözler bence tayfayı az da olsa anlatıyor. Dof, Luffy ve çetesi hakkında fena halde yanılmış olacak.

O sözü de Law'ın gücünden ziyade zeki olmasına vurguda bulunarak yapmıştır. Bir de Vergo'yu kesmesi de etkili olabilir. Law vs Vergo öncesi Vergo'ya söyledikleri ile de Luffy'i öne çıkartıyor. Bunları düşündüğümüzde Dofy'nin yada Shin Sekai'nin Mugivara tayfasının gücünü tam olarak bilmemesidir. Tayfa güçlü ama katetmesi gerekli çok yol var, orası da ayrı bir nokta.
Oda'nın tabiri caiz ise Dünyadaki en zeki kişilerden 2 tanesi bizim tayada Nami + Robin ek olarak Usopp Sanji ve Franky'de ayrı bir dahi

Ama Luffy ve Zoro'yu - olarak sayarsak dediğin doğru olabilir ama güç olarak düşünüyorum ben :oleyo2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık