Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 704 Bölüm Yorumu / 705 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tekrar soruyorum, ne zaman demiş ODA tayfaya bir adet eski düşman gelecek diye??? Nico Robin'den bahsediyor olmayasın. Tayfaya gelecek eski düşmanlar Mr 2. veya Croco'dur.
Caribou çıktığından beri boşuna demiyoruz. Adamdan akan asalet kimsede yok. Bu adam gelmesin de kim gelsin. Bizimkiler Kaido'ya dalmadan önce Kehihihi öncü birlik olarak işi bitirme safhasında. Daha da kim gelsin yaaaa.

Eğer dediğin doğruysa Caribou yolu gözüküyor. -.-
Bak sen de doğru yola gelmişsin hocam :oleyo2: Kaçışı yok zaten. Bizim yakışıklı cengaver namı değer devrimin oğlu Garibou diğer bir deyişle de Kehihihhii bizim tayfada :oleyo2:

zaten anlamadıgım o, burgess acee bina attı ama, ahsaptan bir bina attı.zoro daha daz bones dövüsünde betonarme bina parcalarını kaldırıp atıyordu.luffy sıkıstıgı ve hareketinin nerdeyse imkansız oldugu yerden, kac katlı binayı ikiye ayırdı.bizimkiler yaptımı eh işte...baskası yaptımı hobaa güce bak.jozuyu övdük ama jozunun kaldırıp attı kütle öyle böyle degildi.

su seride en baba adamları saymazsak gördügümüz ( wb,garp ) jozu ve burgess bizim bildigimiz adamlardan saf gücü en yüksek olanlar tahmini olarak.muhtemelen burgessde, jozudan az daha gücsüzdür elmas meyvesinden dolayı,ama luffy bence onlar kadar agırlık kaldıramasa bile,vurdumu onlardan fena vurur.bir grizzly magnum daha görücez gibi,yada elephant gattling yada red hawk.sonucta burgess,diamante ve doflamingoyu dövsün luffy hepmiz bu arc vsye doyalım :ehe:
Ben yazacaktım ya olmadı şimdi :oleyo2:

Caribou çıktığından beri boşuna demiyoruz. Adamdan akan asalet kimsede yok. Bu adam gelmesin de kim gelsin. Bizimkiler Kaido'ya dalmadan önce Kehihihi öncü birlik olarak işi bitirme safhasında. Daha da kim gelsin yaaaa.

Bak sen de doğru yola gelmişsin hocam :oleyo2: Kaçışı yok zaten. Bizim yakışıklı cengaver namı değer devrimin oğlu Garibou diğer bir deyişle de Kehihihhii bizim tayfada :oleyo2:
Bu saatten sonra kaçışı yok gibi... :D

belki ben alınganlık yapıyorum ama tanıtılan kişilerde abdola diye biri var okur okumaz aklıma abdullah geldi. Ve hükümet bombalama olaylarına katılmış falan deniyor..

belki ben alınganlık yapıyorum ama tanıtılan kişilerde abdola diye biri var okur okumaz aklıma abdullah geldi. Ve hükümet bombalama olaylarına katılmış falan deniyor..
Hükümeti bombalamıyor herhalde orada hükümet için bombalıyor çünkü onlar ödül avcısı :D [ ben böyle anladım ]

Biri Kaidonun adamlarda orada demiş doğru demiş şimdi numaraları ve kapağı düşününce Kaidonun alt tümenden adamlar olabilir bunlarda Bigmomdanda 1 yıl önceki çaylak gelir ama peki Şenks nerde :oleyo2:

Hükümeti bombalamıyor herhalde orada hükümet için bombalıyor çünkü onlar ödül avcısı :D [ ben böyle anladım ]

Biri Kaidonun adamlarda orada demiş doğru demiş şimdi numaraları ve kapağı düşününce Kaidonun alt tümenden adamlar olabilir bunlarda Bigmomdanda 1 yıl önceki çaylak gelir ama peki Şenks nerde :oleyo2:
içki içip parti veriyor,garı gız ,gumar takılıyor.dünya shankse güzel :ehe:

valla dilerim gelmez

Jakka

a-c-d gruplarının galibi belli, bana kalırsa b grubunun galibide zoro olacak. Oda onu bir şekilde turnuvaya sokmuştur. Zaten 4 gruptan galip gelecekler büyük ihtimal mingonun tayfasıyla yüzleşecektir çeyrek finalde dehşet dövüşler bekliyor bizi hade bakalım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık