Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 704 Bölüm Yorumu / 705 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bölümün türkçesini okudum.güzel bölümdü.turnuvaya da her türlü herif gelmiş katiller,suikastçiler,kılıç ustaları vb.turnuvadada dört bölüm varmış A bölümü çabuk bitti bb tayfasından burgess çıktı.bellamy de.:artiz: cavendish denen bir adam çıktı luffy ye biraz dayanır.bu arada luffy yi hafife alıyormuşuz 8m dev.:oleyo2: bu kyros danda bir şey çıkacak ama haydi hayırlısı.rebecca ve kyros un arasında bir bağ olabilir.dofy yide öldürmek istiyor bu kız luffy nin başına dert açar bu.:D

arkadaş bu burgess öyle bir tayfada nasıl 1.tümen komutanı olmuş.bence çeviri hatası var."tümen komutanlarından biri" diye çevrilirse streamden hiç şaşırmam.bu adam 2 yıla kendi tayfasındaki efsanevi suçlular ve shiryuyu geçmiş olamaz
Olabilir katılıyorum meyve yemişte olabilir Ace'in karşısında eziğin tekiydi o herif.

neden beklentiler bu kadar yükseldi ben onu anlamadım sallama bir bölümdü altyapı falan hazırlama demiş bazıları bilmiyorum ben 20 bölümdür falan zevk almıyorum

BB güce göre vermemiş olabilir tümen komutanlarını. İlk nakamalarından olduğu için(belki direk ilki) 1. tümen komutanlığını vermiştir.

Luffy'nin dahil olduğu grup bi h.haki dalgasına pert olur gibime geliyor dayanabilen bir kaç kişi çıkarsada luffy'e kum torbası olurlar . Bu grup-eleme felan hep uzatma taktikleri , yoksa arenadaki son vs bariz ''Diamante VS Luffy''

BB, tayfasını özenle seçen bir adam. O tayfadaki kimse ezik falan değil. Ace'in kafasına apartman fırlatan birisine de ezik demek çok makul değil. Haki sahibi olmadığı için Ace karşısında şansı yoktu, o kadar.
Aslında biraz haklısın ama işin garip tarafı sen ID nun en güçlü ve efsanevi mahkumlarını tayfana kat oda yetmiyor ID müdürü magellana denk shiryuyu da al tayfaya,sonra 2 yıl önceki bir faliyetini görmediğimiz boş gibi gözüken adam 1.tümen komutanı çıksın.
ben hala iddaa ediyorum kesin çeviri hatası var

Olacaklar şöyle ! [ bu 4'lü kendi aralarında dövüşürse tabi ]

Bellamy ile o güzel korsan başa baş dövüşür Dövüş sonunda Yendim felander Belamy :D Sonrası mağlum :D

O değilde Burgeste kesin meyve vardır yoksa BB bu meyveleri ne yapıyor sorusu ortaya çıkar bu seferde :D

Güce göre verildiği felan yok demekte sizin görüşünüz güce göre demekte bir görüş Jozu'u Ace'ten güçlü görmekte sadece kişisel yaklaşım meselesi kesinliği yok 2 tarafında.

Muhtemelen güce göredir benim görüşüm aksi E.oda tarafından açıklanmadıkça böyle kabul ediyorum uydurma değil yani.

Jesus muhtemelen Luffy gibi sonradan açılan çoşan karakterlerden , yada meyve yedi malum avcılık olayı ile ter atmadan tüm A bloğunu serdiğine göre bayağı güçlenmiş ha tümenler güce göre verilmediyse 1.tümen yonkoudan sonra o azgın tayfayı gücü olmadan idare edebilir mi? sanmıyorum.

Yada @iskonun dediği gibi çeviri hatasıdır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık