bhdr
Ya Luffy yarışmayı kazansa da dof meyveyi direk ona vermeyecek, pazarlık konusu edecek besbelli; Luffy de ver ulan o meyveyi bizim çocuklar aç diyecek
sonrası malum.
O dediğini tam Jack Sparrow yaparNe kadar bu turnuva olayı hoşuma gitsede. Bir korsana yakışır şekilde Luffy'nin bir anda ortaya çıkıp hızlı şekilde(lastik özelliğini kullanıp kendini gerip fırlatıp)kaçması çok daha güzel olurduAma olsun turnuvada zevkli olacak gibi. Luffy ne kadar farklı isim kullanıp sakalda taksa %100 kimliği ortaya çıkacak. 3-4 dövüş idare eder ama fazla dayanmaz çünkü Luffy'nin karakteri müsaait değil gizlenmeye
![]()
Ayrıca farkettiğiniz gibi tayfa tamamen farklı yerlere dağıldı. Luffy'nin böyle tek özgür şekilde takılması daha eğlenceli.
Dostum aylık turnuva dediğin şeyin çok zorlu olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü halktan kişilerdir savaşçılar. Yani Dressrosa sınırı içindeki kişiler kapışıyordur. Kalkıpta çok üst seviye bir Yenidünya korsanı oraya şekil yapiyim diye gelmez. Ama şimdi ortada meyve var. Logia var. Hele ki efsane korsan tayfasının çok önemli bir tümen komutanının meyvesi var. En sağlam adamlar seferber olur onun için. Yeterli duyuru yapılmışsa bana sorarsanız Marco bile gelir. Şöyle bir benzetme yanlış olmaz. Futboldan çok anlamam ama. Türkiye ligini düşün Fenerbahçe diyelim 10 yıl üst üste ligin şampiyonu olsa. Şampiyonlar liginde Barcelona'yı rahat alır diyebilir miyiz ? Platforum çok farklı...eğer 51 kere aylık turnuva kazanmış adama parmak uçlarıyla tek atıyorsa lucy turnuvayı rahat kazanır. tabi bunun olmaması için mingo falan iner meydana diye düşünüyorum. lucy reyiz önüne gelen nakamasına veya arkadaşına "meyveyi yin mi?" diye soracağından hala coby'nin yeme ihtimali vardır bence ama usopp-kun yesin veya thousand sunny.
söylemek istediğini anladım ancak turnuvada bizimkiler dışında bildiğim kadarıyla en güçlü dofla'nın adamları olacak tabii marine'ler işe burnunu sokmazsa. bütün dünyaya haber salınacağını düşünmüyorum öyle olsa yonkoular da en iyi adamlarını gönderir. bizim tayfa 2. bir sabaody yaşar. ben arenada savaşacak en güçlü kişinin lucy'nin olacağını düşünüyorum dofla gelir bizimki meyveyi alınca elinde law ve diğerleriyle sonra bizimki bunu pataklar marineler gelir onlardan kaçarlar arc biter tarzı bişi bekliyorum.Dostum aylık turnuva dediğin şeyin çok zorlu olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü halktan kişilerdir savaşçılar. Yani Dressrosa sınırı içindeki kişiler kapışıyordur. Kalkıpta çok üst seviye bir Yenidünya korsanı oraya şekil yapiyim diye gelmez. Ama şimdi ortada meyve var. Logia var. Hele ki efsane korsan tayfasının çok önemli bir tümen komutanının meyvesi var. En sağlam adamlar seferber olur onun için. Yeterli duyuru yapılmışsa bana sorarsanız Marco bile gelir. Şöyle bir benzetme yanlış olmaz. Futboldan çok anlamam ama. Türkiye ligini düşün Fenerbahçe diyelim 10 yıl üst üste ligin şampiyonu olsa. Şampiyonlar liginde Barcelona'yı rahat alır diyebilir miyiz ? Platforum çok farklı...