Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

702 Spoiler Resim ve Metinleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marineford savaşı sırasındada kızı doğmuştu uykusuz kalmaktan materyal toplayamıyorum falan diye ara veriyodu sık sık , 2 yıl zaman atlamasında zaten 1 aylık arayı haketmişti sonuçta adam hakiyi açıklamıştı . İstese 2 ay bile ara verse eyvallah derdim şahsen :D Gene iyi Oda , Kubo' nun bağışıklık sistemi bozuk o sürekli ara veriyo , Bleach okurları napsın . Sağ salim düzelirde gelecek bölümleride hızlı hızlı yazar Oda reyis inşallah

:( Anlamadıgım manga hazır sa tek yapcakları internete sunmak yani bunu 1 kişide yapabilir ne saçmalıyor bunlar ya.
Eğer Japonyada marketler'de çıkmamışsa nasıl internete sunsunlar ki ? Bu internete çıkan mangaları oda yayınlamıyor,her hangi bir okuyucu alıp tarayıcıyla çekip internete atıyor.Ama bu hafta manga yok bu yüzden Japonya'da da bu hafta çıkmayacak.

thosy

Galiba mangada düzeltilmesi gereken bir yer olmuş. Oda sensei rahatsız olduğu için düzeltememiş.

Normalde bu konuya yorum yapmama ama !
olay Efsanemi gerçek mi olayına dönmüş ya
hacı bekleyin 1 gün daha çıkmazsa anlarız neyi tartışıyonuz :oleyo2:
1 ay arayı atlattı bu forum :gamyon:

TheCrux

Artık cidden sıkıldım bu durumdan shin sekaiye girdik gireli adam gibi seri takip edemiyoruz.Hayır bu nasıl tesadüftür en can alıcı yerlerde çeşitli sıkıntılar yaşıyoruz olmuyor sayın Oda git check up falan yaptır:tmm:

gençler size ne. adam ne zaman isterse o zaman çıkarır. isterse zula yapar, isterse 5 bölüm birden yayınlar. sanatçının işine karışılmaz. hayır gören de para verip adama katkıda bulunuyorsunuz sancak

Yarın Oda seriyi bitiremeden öldüğünde, "Serinin en heyecanlı yerinde öldü" diye suçlayan çıkar bu forumda. Artık buna emin oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık