Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler.Bu adamıda tayfanın karşısına çıkaracak Oda hepsinin yolu bizimkilerle kesişiyor.Bugün düşünüyordumda morianın dedikleri aklıma geldi.Direk morianın dediğine gelmeleri mangakanın göndermesi sanırım.Morianın yaptığı gibi Kaidouyla başlıyorlar yeni dünyaya.Morianın dediğini doğru çıkaracak,kaidou neye uğradıklarını şaşırtacak sanırım plan sekteye uğrayacak.
Olabilir. Başarı oranı %30. Böyle büyük bir operasyon için oldukça düşük bir yüzde.

Çok über bir teori olacak ama H.Haki sahipleri 2 meyveyi bünyesinde barındırabilir belki de,Doflamingo Luffy'i yem olarak kullanabilir Mera Mera'yı onun yemesini sağlayacak eğer işe yararsa oda yiyecek diye düşünüyorum.

Çok über bir teori olacak ama H.Haki sahipleri 2 meyveyi bünyesinde barındırabilir belki de,Doflamingo Luffy'i yem olarak kullanabilir Mera Mera'yı onun yemesini sağlayacak eğer işe yararsa oda yiyecek diye düşünüyorum.
Öyle bir planı olucak olsa bile Mera Mera meyvesini deneme amaçlı düşmanına vermez. Logia kolay bulunmuyor ^^

Ayrıca Smoker senin sayfalar öncesinde bahsettiğin Hani şans eseri Teach Gura Gurayı yedi olayını katılmıyorum Shilew açıkça orada eğer plan tutmazsa dağılacak mıyız demişti.Bu kadar plan yapan insan bu adamın kalbinin tekleyeceğinden tırnağına kadar her şeyi hesaplamıştır bence.

Ayrıca Smoker senin sayfalar öncesinde bahsettiğin Hani şans eseri Teach Gura Gurayı yedi olayını katılmıyorum Shilew açıkça orada eğer plan tutmazsa dağılacak mıyız demişti.Bu kadar plan yapan insan bu adamın kalbinin tekleyeceğinden tırnağına kadar her şeyi hesaplamıştır bence.

Smoker orada Teach'ın ilk Luffy'i yakalayıpta schibukai olup, güçlü mahkumları tayfaya katmayı planladığını söylüyor. Ama Ace'yi yakalayınca olaylar şansına gelişip Gura Gura'yı elde ediyor. Ace'den sonra tabiki herşeyi planlayıp Marineforda dönüyor adam. Yoksa impeldown'dan çıkıp savaşa uğramazdı.

Yakın zamanda Kaido'yuda görürüz benim tahmin ettiğim bu Kaido robot Drake mekanını basmıstı robot adamlar vardı liderleri'de robottur sanırsam Bigmom'da tayfası'da hayvanlar'la dolu kaido'nun tayfası'da bence robotlarla Franky'e iş düştü :))

gura gurayı şansına almıyor sanırım.Çünkü teach meyvesinin özelliğini biliyordu en başından beri hedefi gura gura'yı alıp dünyanın en güçlüsü olmaktı bence.
En başından beri Gura Gura'nın peşinde değildi demiyoruz. Başta sadece Luffy'i yakalayıp impel down'dan güçlü adam toplamak istiyor. Ama sonra Ace ayağına gelince olaylar şansına gelişip planlar kurmaya başlıyor. Gura Gura'yıda daha çabuk elde ediyordur.

Teach'in meyveyi şansına aldığını söylememe neden bu kadar takıldınız, anlamadım. Adam daha Beyazsakal'ın ölü halini yenemiyor. Onu bu hale getirmeden meyvesini de alamazdı. En başından beri planlarında onun meyvesi olduğunu düşünmüyorum. Normal olarak ölümüne dek beklerdi belki. Marineford'a tayfasına güvenip geldi. Beyazsakal'ın da çoktan öldüğünü sanıyordu muhtemelen. Neredeyse ölü bir adam kendisini öldürmesin diye ağlayan biri, onun gemisine baskın yapacak da, öldürecek de, meyvesini kendine alacak da, planı saat gibi işleyecek. Sizi bilmem ama, benim düşüncem bu yönde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık