Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmm okuyunca çözdüm dof. haklı luffy o meyveyi başkasına yedirmez yani işler karışıcak adamın kafa çalışıyor.

Oda 700 bölümde epey iyi hazırlanmış.Mera mera duyduktan sonra dof öldürmek farz olmuştur.Buggy adına sevindim.Sonunda adam layık olduğu yerde bu bölümde yeni filo amirali akainu reyisi de gördük.Adama filo amirali olmak yakışmış.
Ciddi misin burada ? :( O değilde Dof'un hiç mi normal bir adamı yok yahu ? :D

Zaten o adamın o kapakta çizilmesinin hiç bir anlamı yok.Büyük ihtmal Kaido'dur.
Bence sıradan bir adam değil o. Dof meyveyi ona emanet ediyor ayrıca Luffy'e ne istersen yaparım diyecek kadar özgüvenli birisi.

@Iron Man
Ağzının duruşu ve o gözden akan şeyler aynı kişiye ait. Ya o adam Kaido (ki imkansız bence) yada o kapakta ki adam Diamante.

ben 1den fazla meyve yemenin D.lere has olduğunu düşünüyorum. Mera Mera'yı Luffy yiycek bak görürsünüz :hmm:

Bu trevora herkes çok yaklaşma felan diyor bu Pokemonda ki Muk gibi olmasın.Pis kokulu çamur.Bölümü okuyunca aklıma gelen ilk şey Dof'un meyveye bu kadar önem verip Luffy'nin ilgilenmiyorum demesi.Olur mu olur.:utan:Bonney kaçmış iyi olmuş.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık