Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen önce türkçeyi öğren sonra adam akıllı konuşmaktan bahset abisi.
Türkçe'nin T'si büyük güzel abim.

Nede güzel beceriyorsunuz forumda atarlı davranmayı.Bu tavırlar kime anlamıyorum ki.Şurada One Piece bile tartışamıyorsanız (Bunu hem sana hem de diğerlerine diyorum) bu forumda işiniz yok arkadaş.Böyle gereksiz kavgaları okumaktan sıkıldık,zorunda değiliz anladın ?
Ha birde cümleye başlarken büyük harfle başlanır abi.

'nede' ve 'birde' yazarken de 'de'ler ayrı yazılır güzel kardeşim.Forum kuralları çerçevesinde yorum yaptığım sürece istediğim kadar forumda kalırım kimse senin düşüncene göre hareket etmiyor burda.
Keşke benim düşüncelerime göre hareket etse. :(
Hadi bakalım,Türkçeleri yarıştırma içine girdik birde hobaa.
Tamam o halde güzel kardeşim ''Forum Kuralları Çerçevesinde'' ağır abiliğine devam et.
Belirteyim ; Dediğim gibi burada sizin böyle gereksiz ağır abi mesajlarınızı görmek zorunda değiliz,burası One Piece formu,takip ediyorum sürekli siz bu tarz tartışmaların içindesiniz.O çerçevenin içinde çok kalmazsınız.

Ben sana ne diyorum bak kimse sana göre hareket etmiyor burda.İstemiyorsan mesajları okumazsın.Tartışma olsun diye de bir daha benim mesajlarımdan alıntı yapma.
Tartışma olsun diye değil,asıl bu tarz tartışmaların olmaması için bu mesajları atıyorum.
İstemiyorsan okumazsın gibi bir şey olamaz.Madem benim düşünceme göre hareket etmiyoruz,seninkine göre de hareket etmeyiz.
İyiymiş,istemiyorsan okuma nedir arkadaş ? İyi forumdakiler bir birini vursun,istemiyorsan bakma.Eskiden bir tartışma 20 sayfa sürerdi en azından hakaret olmazdı vallahi artık size ön yargı ile yaklaşmaya başladım,çünkü o şekilde davranıyorsunuz.3 mesaj tartışma oluyor 4.Mesajı okuyoruz hoop hakaret.Biz bunları görmek zorunda değiliz,bu foruma zaten bir şeyler okumak,tartışmak için giriyoruz bir birimize ağır abilik taslamak için değil.
İstemiyorsan mesajımı okuma,forum senin çünkü değil mi ? Sen böyle bir şey isteyemezsin ama ben senin şu tarz mesajlar atmamanı isteyebilirim çünkü forum kuralları bunu gerektiriyor ve ''Forum Kuralları Çerçevesi'' bunu gerektirdiği için sana böyle bir şey demeye hakkım var.

Tartışma olsun diye değil,asıl bu tarz tartışmaların olmaması için bu mesajları atıyorum.
İstemiyorsan okumazsın gibi bir şey olamaz.Madem benim düşünceme göre hareket etmiyoruz,seninkine göre de hareket etmeyiz.
İyiymiş,istemiyorsan okuma nedir arkadaş ? İyi forumdakiler bir birini vursun,istemiyorsan bakma.Eskiden bir tartışma 20 sayfa sürerdi en azından hakaret olmazdı vallahi artık size ön yargı ile yaklaşmaya başladım,çünkü o şekilde davranıyorsunuz.3 mesaj tartışma oluyor 4.Mesajı okuyoruz hoop hakaret.Biz bunları görmek zorunda değiliz,bu foruma zaten bir şeyler okumak,tartışmak için giriyoruz bir birimize ağır abilik taslamak için değil.
İstemiyorsan mesajımı okuma,forum senin çünkü değil mi ? Sen böyle bir şey isteyemezsin ama ben senin şu tarz mesajlar atmamanı isteyebilirim çünkü forum kuralları bunu gerektiriyor ve ''Forum Kuralları Çerçevesi'' bunu gerektirdiği için sana böyle bir şey demeye hakkım var.
"Hakaret" ben pek bi hakaret göremedim tartışmalarda ama?

Neyse bunun yeri burası değil konu amacından çıkmaya başlamış.

"Hakaret" ben pek bi hakaret göremedim tartışmalarda ama?

Neyse bunun yeri burası değil konu amacından çıkmaya başlamış.
Hakaretten kastım bu tarz sert mesajlar.Amacım yanlış anlaşılmasın burada kimseye ders vermeye,onu yargılamaya çalışmıyorum bu benim haddime değil.Sadece artık şu tarz mesajlara son verilmesi için çabalıyorum.Çünkü 2 haftaya bir forum o tarz mesajlarla doluyor.

bana göre 2 ittifakta birleşecek top yekün kaidoya dalacaklar bir yonko ancak öyle iner zaten gazetecide muhtemelen kuzandır.

bana göre 2 ittifakta birleşecek top yekün kaidoya dalacaklar bir yonko ancak öyle iner zaten gazetecide muhtemelen kuzandır.
aokiji denizci olmadan da yapabilceğim şeyler var gibi bişey demişti.. ben abusa nın aokiji nin bilgi verdiği bi gazeteci olduğunu düşünmüştüm...

İleriki bölümleri analiz edersek Law hala Doftan çekiniyor ve sadece S.A.D ı yok etmeyi planlıyorlar. Tabiki bu olurken bir Dof vs si olucaktır ancak ben Dofun defterinin erken kapanıcağını sanmıyorum. Başka bir ihtimal Dofun Smiley projesiyle kendini güçlendirdiği ve Law Dofu kendi tarafına çekmeye çalışması bu bana biraz uzak gelen ihtimaldir.

Ah şu konuşmalar "700 bölüm yorumu / 701 ön görüş" şeklinde devam etse. :/
Abusa devrimcilerden marine ye sızmış biri gibi geliyor bana. Korsanlar olsa bunu ifşa etmez, zaten diğer korsanlardan kimsenin haberi yok. Denizciler öğreniyor ardından dünya öğreniyor. Denizcilerin de işine gelir belki ama halkı korkutmanın da onlara faydası yok. O yüzden geriye devrimciler kalıyor. Devrimciler halk her şeyi bütün çıplaklığıyla bilmeli diye düşür haberini yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık