Işık hızında oy verdi adam : ))Profildeki devlet memuru Borsalino işte ne bekliyordun ki.![]()
-
Oyları 21:00-22:00 saatleri arasında veriyoruz arkadaşlar. Normal tarayıcıyla telefon, tablet, pc ne varsa artık.
Işık hızında oy verdi adam : ))Profildeki devlet memuru Borsalino işte ne bekliyordun ki.![]()
Yok ondan demedim. Hani böyle sürekli aklı başka yerde, işini vakitsiz yapan bir adam ya. Ortamdan kopuk şekilde takılıyor falan ama görevini de yapıyor aslında. O yüzden.Işık hızında oy verdi adam : ))
Reis o sıfatsızı Turk diye gösterme taraftarı değilim Ace'ye gidecek oy. Kusura bakma.@Tiksav Lee @Chris @justahuman @kaizokuou @01746 @Tosbağa @Shakan @sensey @Borsalino @Fruit Punch Samurai @Cavitq11 @Kenshiro @Mushelia @Perona @Trapspringer @RedTeroR
oy vermek isteyen buradan
Capori sen görüyorsun burayı sen de bas.![]()
Şimdi bu adamla benim oyum bir mi ?Reis o sıfatsızı Turk diye gösterme taraftarı değilim Ace'ye gidecek oy. Kusura bakma.
Reis o sıfatsızı Turk diye gösterme taraftarı değilim Ace'ye gidecek oy. Kusura bakma.
HadsizzzzzŞimdi bu adamla benim oyum bir mi ?
Önümüzdeki testlere bakacaz![]()
![]()
![]()
Test ediyorduk listeye girecek mi buglı mı diye ama sen bilirsin keke sorun yok.
Reis o sıfatsızı Turk diye gösterme taraftarı değilim Ace'ye gidecek oy. Kusura bakma.
Karizma parçalardan akıyor
![]()
Adamın Türklüğünü sorgulayanlar var. "Her Türk asker doğar" mottosunun kanlı canlı örneği be bu adam, daha ne delil arıyonuz.
Edit; link hatası
![]()