Bu vesile ile ilk günlerden sonra ilk defa oy kullanıyorum sanırım.
Uğraşılacak bir şey yok yav, iki tık yapacak katılmak isteyen. Eğlenceli olur güzel geyik.Kim uğraşacak ya boşver.
Adamı türk gibi çizmiş olsa neyse tasarımın alakası bile yok.
Boşver anketi banın bitmiş galiba hoşgeldin.
İsmi de benzemiyor ki. Kesin Oruç-reisle karıştırdı ülkeleri söylerken : ))Kim uğraşacak ya boşver.
İsmi de benzemiyor ki. Kesin Oruç-reisle karıştırdı ülkeleri söylerken : ))
Saati gelince çağır etiketle geliyimBildiğiniz üzere one piece 7. popüler karakter anketi geçtiğimiz günlerde başlangıç verdi. Aşağıya forumda açılan konusunu bırakıyorum.
7. Popüler Karakterler Anketi
Bu yıl yedincisi düzenleniyor. Sonuçları bu konuda paylaşırız. Altıncısı için: http://www.korsanfan.com/konu/one-piece-6-karakter-popülerlik-anketi.5876/ Beşincisi için: http://www.korsanfan.com/konu/beşinci-resmi-popüler-karakterler-anketi.1697/ Öncekiler için...korsanfan.com
Son dört beş gün içinde liste saatlik olarak yenilenmeye başladı böylece fazla popüler olmayan karakterler de bölgelerde ilk üçte boy gösterebiliyor. Biz de forumca planlaşıp OP evrenindeki bir hemşerimiz olan X Drake'i "Orta Doğu" klasmanında ilk üçe sokabiliriz diye düşünüyorum. X Drake'e vefa borcunu ödemenin vakti geldiğini düşünen herkesin bu işte gönüllü olmasını istiyoruz. Güncel şekilde ilk üçü izleyebileceğiniz aşağıdaki link.
ONE PIECE WORLD TOP100
Get ready, it's time to vote!Who will you choose from ONE PIECE's treasure trove of characters to be your ichiban, your number one?!onepiecewt100.com
Evet, benim planım belli bir gün ve saat aralığı seçip, forumda bu ankete katılan herkesin o saat diliminde X Drake'e oy kullanması. 24 ocak 18:00/19:00 gibi. Zaman, yarın pazar günü öğle veya akşam saatleri olabilir ya da haftaya pazar olabilir. Ya da başka bir gün de olabilir, buna katılacaklardan kim ne zaman müsaitse ona göre ortak karar verebiliriz.
Dikkat edilmesi gereken aynı ip üzerinden birden fazla oy atmamamız, hile olduğu için geçersiz sayılabilir. Mobil netinden ayrı, modem netinden ayrı oy atabiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz? Bence korsanfan'ın reisi ilk üçe sokacak, hatta birinci yapacak gücü vardır.
İlk Deneme Bu akşam 21:05-22:00 arası, o saatler içerisinde herkes X Drake oy atsın dostlar! Linki de aşağıda.
ONE PIECE WORLD TOP100
Get ready, it's time to vote!Who will you choose from ONE PIECE's treasure trove of characters to be your ichiban, your number one?!onepiecewt100.com
Tasarımın nasıl alakası yok.Adamın burnu Karadenizlilere benziyor.Kim uğraşacak ya boşver.
İsimler ve ülkeler alakalı olmuyor ki. Apoo Çin, Law Alman, Hawkins Mısırlı.İsmi de benzemiyor ki. Kesin Oruç-reisle karıştırdı ülkeleri söylerken : ))