Evet öyleymiş :S Ben de denedim ikinciye また明日の投票をお待ちしております dedi.İkinci kez denediğimde "bugün oylama bitti, yarın tekrar görüşürüz" diye bir mesaj verdi. Her gün bir oy vereceğiz herhalde.
Evet öyleymiş :S Ben de denedim ikinciye また明日の投票をお待ちしております dedi.İkinci kez denediğimde "bugün oylama bitti, yarın tekrar görüşürüz" diye bir mesaj verdi. Her gün bir oy vereceğiz herhalde.
Japonya saatine göre günlük 1 oymuş sanırım. Normal de Shanks'e verirdim. Ancak Oda'nın Sanji'ye reva gördükleirni protesto edip ona vereceğim. Sanji'nin oyu epey düşecek çünkü.Oylar reiseLobi yapalım.
![]()
Aynen öyle. Ama gene de belli olmaz bu doncuların ne yapacağı :S Bizim tayfadaki Chopper bile kaç tane önemli karakteri geçti yani.Japonya saatine göre günlük 1 oymuş sanırım. Normal de Shanks'e verirdim. Ancak Oda'nın Sanji'ye reva gördükleirni protesto edip ona vereceğim. Sanji'nin oyu epey düşecek çünkü.
1174 karakteri oylayabiliyor olmalısın :/Tayfa harici birini koymamış mı?
Sırf serinin maskotu olduğu için bir karaktere oy vermek baya garip.Aynen öyle. Ama gene de belli olmaz bu doncuların ne yapacağı :S Bizim tayfadaki Chopper bile kaç tane önemli karakteri geçti yani.