Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] 3 Body Problem (2024-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 8 53.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 7 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
@franky spoilera alsanız iyi olur hocam. Ben yedim eller yemesin. Beklenen şeyler olsa da.

---

Kitabı okuyanların beğenmemesi normal ama bazı şeyler beni de rahatsız etti. Özellikle ana kurgunun "yalan' üzerine kurulması mantıklı değil.

İki cümlelik izah ile yalanı kavrayabildilerse, hemen her şeyi bilip yalanı kavrayamamış olmaları son derece saçma.

Ve maalesef tüm kurgu bunun üzerine dönecek gibi duruyor.

Zenci arkadaşın dizide önemli rolde olacağı baştan hissettiriliyor ama tam bu konuya girecekken sezonun bitmesi rahatsız edici. Onun dışında son bölümlerdeki durağanlık beni rahatsız etmedi dizi eksenin olması gereken drama üst üste gelince sıkıcı olmuş olabilir ama aradan çıkması gerekiyordu. Sıkıntı olan dediğim gibi sezonunda orada bitmesi.

İşidle savaşan Kürt detayı beni şaşırtmadı bunlardan beklenir zira. Ama kitapta da varmış ve farklı cereyan ediyormuş sanırım.
Bundan bağımsız Wallfacer seçimleri açısından da saçma duruyor.

Genel manada beğendim devamı olsaydı izlerdim ama gelmesi uzun sürer muhtemelen. Belki Çin yapımına bakarım.

Son düzenleme:
Sizce bu dizide pkk-ypg propagandası var mı? Yoksa kitaba uyarlamaya çalışılmış denilebilir mi

"Gelin ve bizi kurtarın" zihniyeti komikti.:oleyo: Uzaylılar demokrasi getirecek.

Dizi fena gitmiyordu ama gizem çözüldükten sonra ağırlığı kayboldu, Wallfacer meselesinde de kapattım zaten.

"Gelin ve bizi kurtarın" zihniyeti komikti.:oleyo: Uzaylılar demokrasi getirecek.

Dizi fena gitmiyordu ama gizem çözüldükten sonra ağırlığı kayboldu, Wallfacer meselesinde de kapattım zaten.
Gelmeden önce ortalığı bi süpürme işleri var ki akıllara zarar.
2. ve 3. Kitapları okurken kafada çok net canlanan sahneler olmuyor değil.
1. kitaba göre konuya giriş durağan ve tarafların mevcut teknolojik durumları dünya aleyhine. 2 ve 3. kitapta, Dünya San-Ti'lerin 400 yıllık yolculuğunda parçacık teknolojisinde gelişemesin diye sabote edilmesine rağmen büyük bir uzay filosu kurarak özgüven sahibi olsa da, karşısındakilerin ne tür bir güç olduğunu çok kısa bir sürede öğreniyor.
Hikaye bu iki tarafın birbirleri ile olan baskıcı-ezilen ilişkisi üzerinde ilerlerken, deveden büyük fil var dedirten çok daha büyük ve yok edici bir tarafın (karanlık orman teorisi) varlığı ile karşılaşılıyor.
Dizisini pek beğenmedim ama kitaplar dönüp tekrar okumalık.

Gelmeden önce ortalığı bi süpürme işleri var ki akıllara zarar.
2. ve 3. Kitapları okurken kafada çok net canlanan sahneler olmuyor değil.
1. kitaba göre konuya giriş durağan ve tarafların mevcut teknolojik durumları dünya aleyhine. 2 ve 3. kitapta, Dünya San-Ti'lerin 400 yıllık yolculuğunda parçacık teknolojisinde gelişemesin diye sabote edilmesine rağmen büyük bir uzay filosu kurarak özgüven sahibi olsa da, karşısındakilerin ne tür bir güç olduğunu çok kısa bir sürede öğreniyor.
Hikaye bu iki tarafın birbirleri ile olan baskıcı-ezilen ilişkisi üzerinde ilerlerken, deveden büyük fil var dedirten çok daha büyük ve yok edici bir tarafın (karanlık orman teorisi) varlığı ile karşılaşılıyor.
Dizisini pek beğenmedim ama kitaplar dönüp tekrar okumalık.
Dizisini zaten izlemezdim ama hikayenin bir noktasında "Deveden büyük fil var." muhabbetine giriyorsa kitabını da okumam artık, bana biraz ucuz geliyor bu mevzu, evrenini inşa ettiğin şekilde sonlardır gitsin. Teşekkürler bilgi için.

Dizisini zaten izlemezdim ama hikayenin bir noktasında "Deveden büyük fil var." muhabbetine giriyorsa kitabını da okumam artık, bana biraz ucuz geliyor bu mevzu, evrenini inşa ettiğin şekilde sonlardır gitsin. Teşekkürler bilgi için.
aslında tam da bu yüzden okunur diye tavsiye edebilirim. İki dünya kendi arasında evcilik oynarken arka planda tanrısal bir uygarlığın varlığını çok daha iyi anlatmış. ben geldim dağılın diyen bir halleri yok. Evren ölçeğinde bir konuya geçiş var. "Bizimkisi de dert mi be", dedirtir diyeyim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık