Bana gelmiyorlar gamuş ama sen dene inanıyorum dağlarda gelirler sonucu yaz banadaPeki , temas da bulunabiliyor muyuz çağırsak ? :/
Bilgili bir abisin ondan soruyorum Senpai :T
Bana gelmiyorlar gamuş ama sen dene inanıyorum dağlarda gelirler sonucu yaz banadaPeki , temas da bulunabiliyor muyuz çağırsak ? :/
Bilgili bir abisin ondan soruyorum Senpai :T
Merak etmedin mi sen ? Hani çağırdık diyelim :TBu soru kötü yere gider Ne yapmayı planlıyon Furkan
Hmmmm :/Bana gelmiyorlar gamuş ama sen dene inanıyorum dağlarda gelirler sonucu yaz banada
Sende cevher varBen birazını okudum.Büyü ile ilgili teknik bilgiler veriyor
Okuduğum kısımda dikkatimi çeken(bi kısmını özet geçiyorum dikkat)
Büyü,bazı ritüeller ile demonları çağırmak,bu sayede bazı istekleri yerine getirmektir.Bunun bazı çeşitleri var
1.İnsanların akşi dengesini bozmak
2.Halisilasyon görmesini sağlamak
Düzenledim açtığım ilk konuyu. Bu konu toplam 4 metin bu yalnızca birinci kısmı. öteki üç kısımıda koyduğumda düzene koyarım aynı mesaja ekleyeceğim. copy paste deyip geçme nette bulamıyorsun bunlarıNasıl büyü yapıldığını öğrenmek haram bu arada.
Wuma@
Direkt Copy Paste yapacağına keşke özerleseydin.O zaman herkesin okuyacağı efsane bir konu olabilirdi.Çünkü harbiden işginç bilgilerin olduğunu seziyorum
Aslında hala düzenleyenilirsin konuyı
Olmaz herhangi bir tas olsun yada leğen şart. abdest al vasiyetini yaz pencereyide aç mümkünse ışık yok unutma mum.Bakır tas olmasa ne olur ki :/ Evde yok o :T
Malzemeden çalsak sıkıntı olur mu ki Senpai :/ Her şey hazır çünkü :W