Billy Bat bu sene bitecek, bu bitti. Bence bu.Konu olarak çok güzele benziyor fakat ufak bir sorum olacak. İkisi arasından seçim yapmam gerekirse İlk Billy Bat'ı mi okumalıyım yoksa bu seriyi mi ?
Teşekkür ediyorum efenim bu tavsiyeniz içinBilly Bat bu sene bitecek, bu bitti. Bence bu.![]()
Billy Bat'in bitmesi bu senenin sonunu bulabilir. Bu seriyi, bu sene bitmeden sona erdiririm diye düşünüyorum. Bence de bunu oku önce.Konu olarak çok güzele benziyor fakat ufak bir sorum olacak. İkisi arasından seçim yapmam gerekirse İlk Billy Bat'ı mi okumalıyım yoksa bu seriyi mi ?
Emeğine sağlık hocam çeviri için şimdiden teşekkürlerimi sunayım. Umarım biz okurken sende çevirirken bizim kadar eğlenebilirsinBilly Bat'in bitmesi bu senenin sonunu bulabilir. Bu seriyi, bu sene bitmeden sona erdiririm diye düşünüyorum. Bence de bunu oku önce.
Hakkında bir fikrim olmayan bir seriyi ilk kez çevireceğim, umarım severim.Emeğine sağlık hocam çeviri için şimdiden teşekkürlerimi sunayım. Umarım biz okurken sende çevirirken bizim kadar eğlenebilirsin
Tavsiye için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Ne zaman okudum hatırlamıyorum baya oldu okuyalı [ 2 yıl felan ] seri güzel Billi Bat gibi [ zaten yazar aynı yanılmıyorsam. ]Lan sonradan batıyorsa seri, söyle de hiç başlamayayım.