Sana dükkan falan açalım, en garanti yol o olacakmış gibi duruyor.İki hafta daha işsiz değilim diyeceğim ama o da tam iş olmadığı için sayılmıycak![]()
bu sene her şeyin değişeceği sene kahve sözümü hatırlatırım
![]()
Sana dükkan falan açalım, en garanti yol o olacakmış gibi duruyor.İki hafta daha işsiz değilim diyeceğim ama o da tam iş olmadığı için sayılmıycak![]()
bu sene her şeyin değişeceği sene kahve sözümü hatırlatırım
![]()
İşte bir işi Nika yapınca mecburen onu da savunmak zorunda kalıyorsun.Nika kim köpek Luffy reyizin yanında.
Dükkanımın ismi bile hazır, Karaoke ve Manga KafeSana dükkan falan açalım, en garanti yol o olacakmış gibi duruyor.
Batacağı adından belli.Dükkanımın ismi bile hazır, Karaoke ve Manga Kafe![]()
Sen geldiğinde uğrarsın o yeterBatacağı adından belli.
En çizgi filmci: @Kenshiro
Benimki seninle uğraşmak içindi be, beni hiç rahatsız etmedin ; yalnızca çok fazla ''la'' kullanıyordun.Önceden bazı tartışmalarda agresifleşsem de hiçbir zaman tartışmada yazdığım bir şeyden dolayı ban yemedim forumda. O agresifleşmeler de tartışma sayıma oranla baya az oluyordu.
Genelde de mantıklı yazdığımı düşünüyorum. O yüzden pek katılmıyorum ama tabi herkesin kendi fikri
hee ne bileyim hocam anlamadım ya, eyvallah. şakayı da çöp ettik :'PBenimki seninle uğraşmak içindi be, beni hiç rahatsız etmedin ; yalnızca çok fazla ''la'' kullanıyordun.
Benimki seninle uğraşmak içindi be, beni hiç rahatsız etmedin ; yalnızca çok fazla ''la'' kullanıyordun.