Buna atılır.Unoha avatarı tam gitmiş ama gencoya dimi:d
Buna atılır.Unoha avatarı tam gitmiş ama gencoya dimi:d
+1254652022 yılının, önceki 10 yılda olduğu gibi, KorsanFan'ın en futboldan anlamayanı. @Sogotoh
Reis, Crocodile'a "Çaylar" yakıştırmasını yapan ilk arkadaşmış.En'lere girmeyi hakediyor.Attığı yorum bu yılın en komik mesajıydı.Benim kullanım şeklim iyiydi, siz şeyini çıkardınız...
Sir Crocodile'a değil yine boşcu @Mihawk 'a uymuş birileri...En Komik Forum Üyesi:
Reis, Crocodile'a "Çaylar" yakıştırmasını yapan ilk arkadaşmış.En'lere girmeyi hakediyor.Attığı yorum bu yılın en komik mesajıydı.
Yok be reis.Kızma hemen.Takılıyorum sadece.Maksat gülelim,eğlenelim...Sir Crocodile'a değil yine boşcu @Mihawk 'a uymuş birileri...
Ciddi inanarak gibi yazmışsın, yoksa kızdığım yok. Zaten geçmişte alınıp da o mesajı 5000 defa yazan arkadaşlar aramızda... :SYok be reis.Kızma hemen.Takılıyorum sadece.Maksat gülelim,eğlenelim...
Ben yokum diyordum tam da hiçbirinde. Sessiz sakin kendi kendime takılıyorum ne güzel derken bunu gördüm. Düzenleyip eklemişin herhalde.Tek partide aklıma bu kadar geldi.
En İyi Müsabaka Hakemi @Sodex her iyinin eyyam yaptığı zamanlar vardır elbet
En Sabah Şekeri @BlackMask
En Sınırlarda Gezen Muhalif @kekomancer son 1-2 aya kadar ban yemeden ban sınırında ustaca geziyordu
En Maskülen @Kenshiro
En Akrobatik @UnKaido Sözüne sadık bir delikanlı
En Şerif Loyd @Roo
En Edebi Mizah @carpe d. em
En Paragraf Sorulusu @Sir Crocodile
En Üye İtham Edeni @Montana milleti Şu'cu Bu'cu ilan edip lobi dışı etmeler falan, ha bir de iftiracı
En Polyannacı @Ölüm Cerrahı Law'ın başına ne gelirse gelsin HEP iyimser
En Doğacı @RedTeroR Lastikle hiç arası yok
En Herodot Cevdet'i @Dattebayo..! İfade ediş tarzları aynı
En Mağdurlar @UnAllen ve @Unshinjin
En Objektifler @Hidalg0 ve @Mihawk
En İyi Scout @Count Alucard
En Anti Fan @UnMihawk
En Param Parça @Roronoa Zoro Kaç kişiydi 6 mı 7 mi?
En İyi Bükücü @Aang Bileği sağlam bir yigide benziyor.
En Kumdan Kaleler Yıkan @Reiper
En Karanlık Tarafa Düşen @Mcgill
En Euzu Besmele Çekilesi Tarafları Olan @Chibi Şeytan Her zaman değil bazen ama o bazen de harbi Euzu...
Yok düzenleme kısmı son 4 kişide oldu sen görmemişsindir bildirimi.Ben yokum diyordum tam da hiçbirinde. Sessiz sakin kendi kendime takılıyorum ne güzel derken bunu gördüm. Düzenleyip eklemişin herhalde.![]()