Çok teşekkürler2022'nin en Yamato fanı. @İtachi_27

Çok teşekkürler2022'nin en Yamato fanı. @İtachi_27
Onu bunu bilmem de bu yılın en babası sensin reisÇok teşekkürler![]()
Atma Reis din kardeşiyiz@Dattebayo..! bölümleri discordda beraber izledik ve bu redi ne zaman morfydd nefes alsa coşkun coşkun yorumlar yapıyordu, susmak bilmiyordu. Diğer sahneleri sessiz sakin izliyordu nispeten. Sen karar ver bu @RedTeroR necidir![]()
Yazdım bile la bu Redi susmak bilmiyor galadriel çıkınca diyeAtma Reis din kardeşiyiz![]()
Valla dizi boyunca Keko ve ben Galadriel’e kalp atıp duruyorduk ama seri başından beri kadına demedik şey bırakmayan senin ve Carpe’nin adı Galadrielci olarak çıktı bunu nasıl başardınız laBir şeyi ne kadar uzun söylerseniz, insanlar ona o kadar çok inanırlar
-Carpe D.iftiracı
Doktorla film mi izlenir be... Adam senin nefes alıp verişini sayıp ritim tutmuş.Yalan makinesine sokmuş neredeyse seni@carpe d. em denen iftiracıyı da unutma ismimizi Galadrielci olarak çıkardı![]()
2022 yılının en iyi yancısı ödülü... and oscar goes to
Şimdi kardeş hani gizli gay denen bir nane var ya. Hani aslında bunlar gay ama bunu gizlemek için gaylere sürekli laf ediyorlar. Hatta bir süre sonra burdan anlaşılıyor bunların gizli gay olduğu. Bunlar da gizli Galadrielci kabul edilmiş olabilirler.Valla dizi boyunca Keko ve ben Galadriel’e kalp atıp duruyorduk ama seri başından beri kadına demedik şey bırakmayan senin ve Carpe’nin adı Galadrielci olarak çıktı bunu nasıl başardınız la![]()
@Dattebayo..! bölümleri discordda beraber izledik ve bu redi ne zaman morfydd nefes alsa coşkun coşkun yorumlar yapıyordu, susmak bilmiyordu. Diğer sahneleri sessiz sakin izliyordu nispeten. Sen karar ver bu @RedTeroR necidir![]()