Messi fanlığı. Kazma forvetleri olmasa alırlar bana göre.Arjantin nasıl bu kadar oy alabilmiş şaşırdım doğrusu. Son bilmem kaç turnuvada varlık gösterememiş bir takımdan bahsediyoruz
Messi fanlığı. Kazma forvetleri olmasa alırlar bana göre.Arjantin nasıl bu kadar oy alabilmiş şaşırdım doğrusu. Son bilmem kaç turnuvada varlık gösterememiş bir takımdan bahsediyoruz
Bu turnuva beni şaşırtsınlar o zamanKupa amerikada da final oynadılar. Hani kupa yok diye niye eziyon ki
http://www.mackolik.com/Puan-Durumu/20/ISPANYA-Primera-LigBu turnuva beni şaşırtsınlar o zaman
Messi haterıyım oğlum
Dünya'nın en iyisiymiş bir de peh...
Ben şu Mesut ve İlkay olayındaki tutumlarına gıcık oldum, ilk kez net bir şekilde desteklemiyorum onları. Ama en büyük favori yine onlarAlmanya'nın maçlarını her kupa döneminde takip ediyorum. Bakalım heyecanla bekliyorum.
Sorma ya adama zirvede bırakınca ne kadar saygı duyulduysa gitmiştir artık geri
Adamların başarısız olma sebebi forvet hariç diğer mevkilerdeki kazmalık olmasınMessi fanlığı. Kazma forvetleri olmasa alırlar bana göre.
Huigaini sevmiyorum, bitirici değil, aguera daha iyi bana göre.Ben şu Mesut ve İlkay olayındaki tutumlarına gıcık oldum, ilk kez net bir şekilde desteklemiyorum onları. Ama en büyük favori yine onlar
Sorma ya adama zirvede bırakınca ne kadar saygı duyulduysa gitmiştir artık geri
Adamların başarısız olma sebebi forvet hariç diğer mevkilerdeki kazmalık olmasın
Pek mümkün değil gibi ama zaman çabuk geçiyor. Göreceğiz hep birlikte.Messi fanlığı. Kazma forvetleri olmasa alırlar bana göre.
Sad post
İşte bak Higuain'i beğenmeyip Agüero diyebiliyorsun ama diğer mevkilerde bunun yarısı yok mesele o Kaleci, savunma berbat; orta saha vasat. Arjantin'i destekliyorum Messi'den dolayı ama oylamada onlara vermedim meselaHuigaini sevmiyorum, bitirici değil, aguera daha iyi bana göre.
Ronalda dünyanın en iyi forveti olabilir ama messi daha fazlası, adam geçme, asist ve gol krallığında birinci. Adam daha ne yapsınPek mümkün değil gibi ama zaman çabuk geçiyor. Göreceğiz hep birlikte.
Sad post
Ronaldo'nun statsları ve başarılarını atmak istemiyorum
Alman taraftarının bir kısmı mesut ve ilkaya karşı çıktı ama takım yani almanya milli takımı mesut ve ilkaya sahip çıktı ve bu hareketlerinin normal olduğunu söyledi.Ben şu Mesut ve İlkay olayındaki tutumlarına gıcık oldum, ilk kez net bir şekilde desteklemiyorum onları. Ama en büyük favori yine onlar