Gözünü kanatan oyunlar oyun dünyasının zirveleri olduOynamadım ama Zelda'dır herhalde. Bir de Allah rızası için Pubg, Fortnite gibi hilkat garibelerini şu listeden kaldır dostum göz kanatıyor.

Gözünü kanatan oyunlar oyun dünyasının zirveleri olduOynamadım ama Zelda'dır herhalde. Bir de Allah rızası için Pubg, Fortnite gibi hilkat garibelerini şu listeden kaldır dostum göz kanatıyor.
Özgür basın susturulamaz dostum tepkimizi veriyoruz işte samimi bir şekilde. Bu iki çöpün bu kadar popüler olduğu oyun dünyasının evveliyatını seveyim ben o ayrı bir konu. Birlik olup sabah akşam sövmemiz lanetler etmemiz gereken bir mesele.Gözünü kanatan oyunlar oyun dünyasının zirveleri oldu. Sen beğenmiyorsun diye neden kalksın kral.
Şu anda ikisini de oynamıyorum ama zamanında arkadaşlarımla zevkle oynuyorduk. Sonrasında dandik mobil versiyonları çıktı, kendileri de bozdu. Orası ayrı mesele.Özgür basın susturulamaz dostum tepkimizi veriyor işte samimi bir şekilde. Bu iki çöpün bu kadar popüler olduğu oyun dünyasının evveliyatını seveyim ben o ayrı bir konu. Birlik olup sabah akşam sövmemiz lanetler etmemiz gereken bir mesele.
Nasıl bilgisayarcısın sen? Modifiye edemedin mi bilgisayarı???2016 sonrası oyunları bilgisayarım kaldırmamaya başlamıştı. Ankete ekrandan ekmek banıyorum...![]()
Laptop vardı. Ekran kartı ile direkt yenik başlıyordum oyunlara.Nasıl bilgisayarcısın sen? Modifiye edemedin mi bilgisayarı???![]()
Sensey seni konsol oyuncusu yapalım. Oyna tüm oyunları.Laptop vardı. Ekran kartı ile direkt yenik başlıyordum oyunlara.![]()