Haydaa 3 mü? Buraya yapıştır yorumu ya da bir özet geçiver. 5-6 bile değil ya neden puan kırdığını merak ettim bu kadar. :/Re-zero'yu dün bitirdim, 10 üzerinden 3 verdimAnime ile ilgili yorumumu turkanime.tv sayfasında yaptım
![]()
Haydaa 3 mü? Buraya yapıştır yorumu ya da bir özet geçiver. 5-6 bile değil ya neden puan kırdığını merak ettim bu kadar. :/Re-zero'yu dün bitirdim, 10 üzerinden 3 verdimAnime ile ilgili yorumumu turkanime.tv sayfasında yaptım
![]()
Harem türünü pek bilmiyorum işin aslı ama sanırım tek bir erkeğin etrafındaki onlarca kızla ilgili bir şeydi. Onlarca kız yok 3-5 tane var. Genelde yanında bir kişi duruyor. Hizmetçilerden biri.Hellsing'in mangakası tarafındansa tamamdır ya sağlamdır.
Re:Zero harem gibi değil di mi? Konusu harika olsa da soğuyorum hemen çünkü.
Bir de mangaya bağlı mı bunlar? Akame ga Kill gibi mangadan kopup kendi sonlarını yazma gibi durumlar yok değil mi?
Drifters'a bakıp sonra da ona bakacağım. Teşekkürler.Harem türünü pek bilmiyorum işin aslı ama sanırım tek bir erkeğin etrafındaki onlarca kızla ilgili bir şeydi. Onlarca kız yok 3-5 tane var. Genelde yanında bir kişi duruyor. Hizmetçilerden biri.
Re: Zero light novel'dan uyarlama. Mangası da var ama o da light novel'dan uyarlama. Bir şans vermeni öneririm. Güzel seri bence.
İlk 3 bölüm iyiydi, gerisi iğrenç ve klişe. Bir kıza özel olduğunu söylemek için 25 bölüme gerek yokHaydaa 3 mü? Buraya yapıştır yorumu ya da bir özet geçiver. 5-6 bile değil ya neden puan kırdığını merak ettim bu kadar. :/
Eski yıllara bakıyoruz sağlam anime kaynıyor şimdi senede 1-2 tane iyi çıkarsa öpüp başımıza koyuyoruz. Neyse sağol bakarım artık duruma göre. Önce bir drifters bakayım.İlk 3 bölüm iyiydi, gerisi iğrenç ve klişe. Bir kıza özel olduğunu söylemek için 25 bölüme gerek yokSümsük bir ana karakter, ortayada karışık Büyücülük, özel güçler, Moe, tsundere, Yandere, hizmetçi kız, kedi kız falan filan işte. Şu karın deşen jack kılıklı kadına ne oldu yaff ilk 3 bölümdeki
Nasıl böyle bir beğeni alıyor ve myanimelist'te bu kadar puan alıyor mantığıma fazla geldi, ben iptal
Sonuç; Gerçi ilk 3 bölümde steins; gate çakması ama hadi neyse, sword art online çakmalığınıda eklersen, para kırmak için yapılmış özensiz, çakma, her türden biraz katayım, her tipden de biraz katayım demişler ve çorba olmuş.
Anime sektörü bitmiş hacıt![]()
Driftersı izlemenin tavsiye ederim.Sadece Boku no Hero Academia'yı izledim. Diğerleri hakkında pek bir bilgim yok.