Croco Wb konularına girerse sıkıntıya düşebilirim ben , iyi oldu uyardığın usta sessize alıcam duruma göre.Sir Croc muazzam bir silah olsa da maç içerisinde manga tartışmasına çekilerek konsantrasyonu bozulabilir. Rakipler bunu değerlendirecektir.
Croco Wb konularına girerse sıkıntıya düşebilirim ben , iyi oldu uyardığın usta sessize alıcam duruma göre.Sir Croc muazzam bir silah olsa da maç içerisinde manga tartışmasına çekilerek konsantrasyonu bozulabilir. Rakipler bunu değerlendirecektir.
Cavo en son özelden kekonun adresini soruyordu herkese. Onun mesaisi başka bu aralar.Cavit all chatten darlıcakmış.
Kanka itiraz etmesine ederim ama ne kadar eşit olabilir ki takımlar. Yani ben bundan öncekilere de itiraz etmedim bundan sonra da etmem. Tek tilt olduğum ban muhabbeti. Yani bırakın herkes ne oynuyosa oynasın abi. Zac yorick yenemem deyip banlarsın anlarım da arthura 5 ban düşünenlerin yatacak yeri yok. Lütfen her charta itiraz etmeyin eğlenceli güzel bir turnuva olsun. Şimdiden herkese iyi eğlenceler.Bu turnuva A ve E finaline göre dizayn edilmiş.Sorumluları istifaya davet ediyorum.
@Keepr kardeşim sende şu takıma itiraz et kurban olayım.Bak adam nasi çekti yanına elmas sup.
Akşam üzeri müsaitim ben:dA takımı toplanalım bu akşam sohbet ederiz dizilerden filmlerden habersiz kaldım son dönem, biraz konuşuruz![]()
Benim bugün biraz sıkıntı olabilir ama toplaşılırsa bir şekilde gelmeye çalışırım 10’dan sonra.A takımı toplanalım bu akşam sohbet ederiz dizilerden filmlerden habersiz kaldım son dönem, biraz konuşuruz![]()
Dün sizi yenme şansımız var diyordun burda böyle. Hep algı vallaBu turnuva A ve E finaline göre dizayn edilmiş.Sorumluları istifaya davet ediyorum.
@Keepr kardeşim sende şu takıma itiraz et kurban olayım.Bak adam nasi çekti yanına elmas sup.
Adam bizden iyi oyuncu.Banlarla minimalize edebildiğimiz kadar ediyoruz işte.Arthur hak ediyor o banları sen bana güven.Kanka itiraz etmesine ederim ama ne kadar eşit olabilir ki takımlar. Yani ben bundan öncekilere de itiraz etmedim bundan sonra da etmem. Tek tilt olduğum ban muhabbeti. Yani bırakın herkes ne oynuyosa oynasın abi. Zac yorick yenemem deyip banlarsın anlarım da arthura 5 ban düşünenlerin yatacak yeri yok. Lütfen her charta itiraz etmeyin eğlenceli güzel bir turnuva olsun. Şimdiden herkese iyi eğlenceler.
Adam ya adam. Harbiden alsın herkes istediğini bir sonraki turnuvada ne gerek var amaç eğlenmekse bansız eğlenilir. İstediğimiz şanpiyonları alamıyoruzKanka itiraz etmesine ederim ama ne kadar eşit olabilir ki takımlar. Yani ben bundan öncekilere de itiraz etmedim bundan sonra da etmem. Tek tilt olduğum ban muhabbeti. Yani bırakın herkes ne oynuyosa oynasın abi. Zac yorick yenemem deyip banlarsın anlarım da arthura 5 ban düşünenlerin yatacak yeri yok. Lütfen her charta itiraz etmeyin eğlenceli güzel bir turnuva olsun. Şimdiden herkese iyi eğlenceler.