Geçen turnuvada talihsiz olaylar yaşadık, sana karşı gerçek oyunumu gösteremedim. Bunun rövanşını istiyorum, müsait olursan katıl lütfen.Katılmayabilirim ya bi sayılar belli olsun. Arthurunda sınavları varmış sanırım.
Geçen turnuvada talihsiz olaylar yaşadık, sana karşı gerçek oyunumu gösteremedim. Bunun rövanşını istiyorum, müsait olursan katıl lütfen.Katılmayabilirim ya bi sayılar belli olsun. Arthurunda sınavları varmış sanırım.
İsmimi Mahmut Şevket yapıp karşında oynamak isterdim ama saatler uymuyor..Geçen turnuvada talihsiz olaylar yaşadık, sana karşı gerçek oyunumu gösteremedim. Bunun rövanşını istiyorum, müsait olursan katıl lütfen.
Olum şu adam Yorrick ile oynamayı çok seviyor banlamayın da oynasın!@Mihawk Ban kuralında bir değişiklik var mı? Yorick banlayalım terör örgütü sevinecek mi yine?
Bu eziği almayın.Uyuyor sanırım zaman aralığı, katılalım...
Rol: Mıd
Kullanıcı adı: TheHoppeR
Sen gelse sana bir tek atayım özlemişsindir tek yemeyi ezik.Bu eziği almayın.
Azir,renekton, nasus main bekliyorum usta sendenSen gelse sana bir tek atayım özlemişsindir tek yemeyi ezik.
Nasus oynadım baya, diğerleri bana hitap etmiyor pek.Azir,renekton, nasus main bekliyorum usta senden
Derin kf yine çok adil(!) takımlar yapacaktır.
Beni karıştırma şimdi. Adamlar plat falan diyor, ben bronz adamım ne işim olur?Sen gelse sana bir tek atayım özlemişsindir tek yemeyi ezik.