Kimlerin gelip gelmeyeceğini ögrenelim, ona göre bende gelmeye çalışacağım.Hafta sonunu seçtim insanların gelmesi kolay olsun diye, seni listeye yazıyorum.
Kimlerin gelip gelmeyeceğini ögrenelim, ona göre bende gelmeye çalışacağım.Hafta sonunu seçtim insanların gelmesi kolay olsun diye, seni listeye yazıyorum.
Gelirim.Kesin gelecek arkadaşlar bana bildirsinler, ona göre bir liste çıkaralım. Çok kalabalık olursak önceden bir mekanı ayarlamak lazım olabilir.
Bayağı kalabalık olacak sanırım, şimdiden 5 kişi olduk.Gelirim.
@Vegapunk kızgın atma da gelip gelmeyeceğini söyle. Yoksa Kayseri'deki gibi mi yapacaksın.![]()
Smoker beni yüzde 90 olarak yaz. Çünki şehir dışından günübirlik gelip döneceğim. Aksilik yaşanırsa gelemeyebilirim.Bayağı kalabalık olacak sanırım, şimdiden 5 kişi olduk.
Yazanların büyük çoğunluğu gelirse KorsanFan tebliği yaparız.Bayağı kalabalık olacak sanırım, şimdiden 5 kişi olduk.
Pazar olsa benim için daha iyi olabilirdi ama ayarlayabilirsem gelmek isterim.25 Eylül, saat 14.00 civarında Kadıköy'deki Haldun Taner Tiyatrosu'nun orada buluşuyoruz. Sonrasında bir mekana geçip bir şeyler içeriz.
Yazanların büyük çoğunluğu gelirse KorsanFan tebliği yaparız.
Akşama kadar otururuz muhtemelen.Üzüldüm bak şimdi, benim işten çıkıp gelmem akşama anca
Başka zamana inşaAllah...