Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1184 Spoiler Yorumları

İmu'nun asla bir çocuğu olacağına ihtimal vermiyorum İmu zaten tanrı kompleksine sahip bir karakter soyunu yürütmekmiş bir mirasciymis gibi dertlere sahip olacak biri değil birini sevip yada dürtülerine sahip cikamayip çocuk yapacak biri asla değil İmu ile mihawk arasında bir bağ çıkacak olması yüksek olasılık ama çocuk ebeveyn ilişkisi olacağını asla düşünmüyorum sacmada olur. Sürekli seride her karakter kayıp yüzyıldaki bir soyla bagdastiriliyor artık olmasın brookun kuzanin falanda davy çıkmasının artık abartı olacağını düşünüyorum
Bende benzer düşünüyorum. Bu klan mevzularının seriye büyük saçmalıklar getirdiğini. Örneğin "Beyazsakalın çenesi Kuma'ya çok benziyor. Beyazsakal Buccaneer soyundan geliyordu." Bu tip bir klansal uzantının hem beyazsakal gibi bir karaktere hem de Kuma gibi karakterlere büyük zarar verdiğini düşünüyorum. Bu yüzden bende karşıyım. Ancak seri özellikle forumlara - reytnglere göre ilerlediğinden beri Oda sıklıkla bu klan işleri tuttu diye devam edecektir. Editör baskısı mı yapımcı mı bilemiyoruz tabi arkada ne dönüyor.

Mihwak'ın İme ile bir bağının olacağına garanti gözüyle bakıyorum. Başka çocukları var mıdır yok mudur orasını pek bilemeyeceğim. Asıl amacın bağ oluşturmak - mirasçı yetiştirmek - soy devam etmesini sağlamaktan ziyade kendisine bağlı güçlü bir asker yetiştirmek olarak düşünüyorum. Belirli klanlardan tıpkı big mom'un yaptığı gibi İmu'nun da çok sayıda çocukları olabilir. Big mom'un da benzer şekilde kendisiinin yerine alacak bir çocuk yetiştirme beklentisi vs yoktu. Amacı aile kavramıyla yanında çok güçlü askerler barındırmaktı. İmu^nun da farklı olacağını düşünmüyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık