Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1184 Spoiler Yorumları

Her şey bittikten sonra (Elbaf'ta) Brook'tan "Ee kızla olayın neydi" sorusunun akabinde fb'yi anlatmasını isterdim de demek ki dünya hükümetiyle alakalı bir olay olacak. Başka türlü bir sebep göremiyorum.

Yemin ediyorum bu Oda kafayı sıyırmış ... Lastik gibi uzatacağım diye manganın içine edyor. Yazık , gerilim tavan yapmışken gereksiz bir adamın gereksiz flashbackini izletiyor bize... Sanki umrumuzdaymış gibi... :artiz:

Loki İmu kapışır off heyecan yok ne biçim İmu bu o şunu niye öyle yapıyor şu bunu niye böylr yapıyor bu nasıl güç tu kaka derler Luffy neden yemek yiyor kenarda derler Luffy savaşa girsin bak off bu Nika formu çok baydı görmek istemiyorum bitsin hemen ne biçim savaş oluyor bu diyecekler fb soktu şimdi ne biçim iş savaş devam etseydi diyorlar :hhh: Keşke bu fb olayları 900 yıl önceden başlayıp Luffynin doğumuna kadar devam etse başka bişey çizmese maksat gıcıklık olsun hem bahaneyle tüm sırları görürüz:ehe:

Sefaletten gelen bir karakter daha :/
Bunlardan en gerçek isyana haklı olan karakter doflamingo. En yukardan düşmüş adam. yetmemiş anasını babasını asmışlar. Kendi babasının kellesini almış yine olmamış dışlanmış. Yetmemiş öz kardeşi buna ihanet etmiş. Yetmemiş kendi öz krallığından olmuş küçücük yaşta çete kurmuş liderlik yapmış. Kötü mü kötü ama hayata karşı bir duruşu var adamın

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık