Ne yapsınlar gidip kendilerini mi öldürtsünler reis?Luffy Loki Zoro Sanji harici kimin neye kime gücü yetecek?Yaralı adamlarının yanında yardım edip konuşuyorlar.
yahu şu olayın savunulacak yanı yok. Yazarın kötü yazarlığı. Bunu da savunmayın, bana komik görünüyorsunuz. Yanda serinin en güçlü 800 yıllık kralı gelmiş, herkes hakisini hissetmiş. Kuma olayını da yaşadı bu tayfa , güçlü kişiyi hissedeceksen yapılacak şey belli. Gidip oturup hayat hikayeni anlatmazsın ya da diğer mal da sormaz yani. Karakterin sucu yoktur dersin okey derim de yazarın yaptığını savunmayın bana , siz bildiğiniz gibi evet doğru karar diyebilirsiniz bana göre değil. Ortalık yangın yeri bizimkiler saçını tarıyor. O IM i durdurmasalar kuma gibi ısınlayanları olmaz onu diyeyim, beyaz ışığa doğru giderler. Az ciddiyet yani bu nasıl yazarlık.
15-20 senedir takip ettiğim serinin su durumu son saga olmasından mıdır bilmem ama batıyor bana. Beklediğimi alamıyorum, şu IM buraya geldiğinde ortalık kan gölü olmasa da umutsuzluk olmalıydı. Yazar heidi gibi anlatımı yeğliyor lanet olsun. Biri de dedikodu peşinde diğeri de hikaye anlatmaya dünden razı . Yanda IM var alooo, çocuklar kaçırılıyor, ölümsüzler felan. Bu ne rahatlık
beğenmiyorsanız okumayıncılar gelir birazdan. Beğenmediğimiz şeyleri de eleştiriyoruz, herşeyi beğenmek zorunda değiliz. Ki cogunun yaşı kadar yıldır seriyi takip ediyorsam doya doya da saydırırım , söyleyeceklere duyurulur