Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1184: Geriye Sadece Kemikler Kalır

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 40 48.2%
  • Orta

Kullanılan: 24 28.9%
  • Kötü

Kullanılan: 19 22.9%

• Kullanılan toplam oy
    83
Uzun zamandır güzel bölüm gelmiyordu valla iyi oldu bu bölüm. Bomboş, anlamsız anlamsız fight cizmesinden yeğdir. Zaten fight cizmektense hikaye yazmayı daha iyi beceriyor oda. Brook'un geçmişine dair önyargım vardı ama çok beğendim. Buradan önemli noktalara, miras kalan istek vs konularina bağlayacaktir bir şekilde. Tek eksigi niye şimdi oğlum bunu gunko geldiginde veya daha öncesinde anlatsaydin ya. Bana şeyde çok yapay geliyor. Bu tayfa ne zamandır birlikte geziyor. Araya time skipte girdi. Lan kimse birbirine kimsin necisin nerden geldin vs diye sormuyor. Çok yapay bence bu kadar samimiyet için. Naruto ile Sasuke mesela çok yakın arkadaşlar ve bu bize geçiyor çünkü Naruto daha bebe iken Sasuke ile dalasmaya başlıyor.

Uzun zamandır güzel bölüm gelmiyordu valla iyi oldu bu bölüm. Bomboş, anlamsız anlamsız fight cizmesinden yeğdir. Zaten fight cizmektense hikaye yazmayı daha iyi beceriyor oda. Brook'un geçmişine dair önyargım vardı ama çok beğendim. Buradan önemli noktalara, miras kalan istek vs konularina bağlayacaktir bir şekilde. Tek eksigi niye şimdi oğlum bunu gunko geldiginde veya daha öncesinde anlatsaydin ya. Bana şeyde çok yapay geliyor. Bu tayfa ne zamandır birlikte geziyor. Araya time skipte girdi. Lan kimse birbirine kimsin necisin nerden geldin vs diye sormuyor. Çok yapay bence bu kadar samimiyet için. Naruto ile Sasuke mesela çok yakın arkadaşlar ve bu bize geçiyor çünkü Naruto daha bebe iken Sasuke ile dalasmaya başlıyor.
Bu konuda okuyucular olarak çok yanılıyoruz. Oda mangada “hacı sen necisin” diye sordurmadı diye “niye sormuyorlar” olmuyor. Sormuştur ama mangada oda buna panel ayırmamıştır. Yoksa bu elemanlar kişisel ihtiyaçlarını da gideriyor, yemek de yiyor, kitap da okuyor, harita da çiziyor, uyuyor da, sohbet muhabbet de ediyor. Anlık macera yaşanırken, bak benim gençliğimde gunko diye biri vardı diye de fb’e girebiliyor oda. Bence böyle daha uygun. Tayfa gemide gezerken, birden Brook “gunko diye bir kız vardı” diye anlatmaya başlasa okuyucu olarak o duygular geçmezdi, bu kaotik ortamda anlattırıp fb girmesi daha uygun dramatik açıdan.

Valla ne yalan söyliyim hem fight çizimi hem hikaye anlatımı olarak Naruto, One piece'den daha iyi bence.

Valla ne yalan söyliyim hem fight çizimi hem hikaye anlatımı olarak Naruto, One piece'den daha iyi bence.
One Piece malzeme acisindan cok dolu bir seri ama Naruto ile fight cizimi olarak kiyaslanamaz. Naruto’da kayda deger fight cizimi bir tanedir o da Madara’nin edo tensei ile geri dondugu ve tum orduya tek basina daldigi kisim. Hikaye olarak Kaguya kismi haric Naruto bence daha onde

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık