Lucky Luke Bugün 17:49 #131 Kirli Sakal dedi ki: O geçmişi değildi, günümüz sahnesiydi; tayfaya katılırken anlatılan şeyleriydi. Geçmişten kasıt çocukluğuna dair sadece anasının hastalığını biliyoruz o kadar. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum da olayın benimle alakası ne ben sadece kızı hatırlattım
Kirli Sakal dedi ki: O geçmişi değildi, günümüz sahnesiydi; tayfaya katılırken anlatılan şeyleriydi. Geçmişten kasıt çocukluğuna dair sadece anasının hastalığını biliyoruz o kadar. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum da olayın benimle alakası ne ben sadece kızı hatırlattım
Kirli Sakal Bugün 18:01 #132 Lucky Luke dedi ki: Biliyorum da olayın benimle alakası ne ben sadece kızı hatırlattım Genişletmek için tıkla ... Ha önceki mesaj benim mesajıma alıntıydı, dolaylı yoldan bana söyledin zannettim, sorry.
Lucky Luke dedi ki: Biliyorum da olayın benimle alakası ne ben sadece kızı hatırlattım Genişletmek için tıkla ... Ha önceki mesaj benim mesajıma alıntıydı, dolaylı yoldan bana söyledin zannettim, sorry.
Disorder 42 dakika önce #133 Lucky Luke dedi ki: Biliyorum da olayın benimle alakası ne ben sadece kızı hatırlattım Genişletmek için tıkla ... Mangakanin hatasi yuzunden bunlar hep. Insanlar forumlarda rahat rahat tartisamiyor artik
Lucky Luke dedi ki: Biliyorum da olayın benimle alakası ne ben sadece kızı hatırlattım Genişletmek için tıkla ... Mangakanin hatasi yuzunden bunlar hep. Insanlar forumlarda rahat rahat tartisamiyor artik