Loki ve Luffy’den bahsettikten sonra onları da Dozan gibi öldüreceğini söylüyor. Yani büyük ihtimalle Dozan bir tanrı ismi değil. Konuşmanın başından beri bu sözleri Ragnir’e söylediği anlaşılıyor. Büyük ihtimalle Dozan, Ragnir’in Kayıp Yüzyıl’daki kullanıcısı olabilir.Bölümde dikkatimi çeken tek şey, İmu’nun ilk defa Loki ve Luffy’ye adlarıyla seslenmesi. Demek ki tanrılar ve mitolojik varlıklarla o kadar da kafayı bozmamış.
Japonca’dan nasıl çevirmişler, o da ayrı bir merak konusu.15 dakikadır ekrana bakıyorum ve Good Mor-maid gibi salakça bir şeyi nasıl çevireceğimi düşünüyorum.
Zaten E.Oda bu cümleyi 5 yıl önce dememiş miydi? Bana sanki 6. yıla gireceğiz seri hâlâ devam ediyor gibi ama???Oda: "Seriyi 5 yıl içinde bitireceğim. 5 yıl içinde bitmezse mesajımı açın tekrar okuyun."
Günayd-enizkızı :F15 dakikadır ekrana bakıyorum ve Good Mor-maid gibi salakça bir şeyi nasıl çevireceğimi düşünüyorum.
Günay deniz kızı felan yaz, zaten o kelime günaydınla deniz kızının birleşimi.15 dakikadır ekrana bakıyorum ve Good Mor-maid gibi salakça bir şeyi nasıl çevireceğimi düşünüyorum.

Senin kafan çalışıyor hakkaten.Günayd-enizkızı :F