Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1182: Zaza

Bölüm Nasıldı?

• Beklentimin üstünde

Kullanılan: 14 16.1%
  • Beklediğim gibi

Kullanılan: 20 23.0%
  • Beklentimin altında

Kullanılan: 16 18.4%
  • Okumuş olmak için okudum

Kullanılan: 24 27.6%
  • Rezalet

Kullanılan: 13 14.9%

• Kullanılan toplam oy
    87
IM'ın en büyük azabı bu sözleşme yaptığı adamların ölümünde çektiğini biliyoruz Zoro ve Sanji'nin öldürme siftahlarını açmaları lazım artık bu arc itibariyle.

Rafteli görüp geçmişi öğrenmeden hükumeti düşürecekler herhalde bu gidişle bilmiyorum hikayeyi nasıl ilerletir ama ölümsüzlerle savaş fazla sıkıcı hiç cezbetmiyor bu bölümler açıp bakıp geçiyorum sadece.

Spoiler'de skypia'da geçen 4 tanrı ismi konuşulunca güzel şeyler yanmıştı ama spoilere aldanmamak lazımmış gibi duruyor.

Imu tarafından tek yedikten sonra ayağa kalkan Sanji ve Zoro'nun Imu'dan intikam almak yerine Killingam ve Sommers'in peşine düştüğünü görünce Imu:

Seriyi bağımsız okusam one piece değil bu derim , çizimler ayrı leş , o da bayadır düzgün çizemiyor seriyi bana kalırsa gerek cizim kalitesi anlamında gerekse odaklanılacak nokta anlamında , yani paneli okurken nereye bakmam gerektigini anlayamiyorum , bölümlerde doğru düzgün gelişme yok ayrı saçmalık , beklenilen süreye değmiyor. Rezalet bi bölümdü bana göre.

Fare Stat Night bazen senaryosu değişip duruyordu. Acaba ileride birisi çıkıp da One Piece'i de ciddi bir seri olarak yeniden oluşturabilir mi?🤔

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık