Nami mi bu big mom mı xdAslında nami’nin kapacağı çok şey var. loki’nin yıldırımı, ragnir’in buzu, yağmur vs. Birçok güçten esinlenip bunlardan power alabilir. En uç noktası olmaz muhtemelen ama zeus’un üzerine binip uçabilmesi olurdu.
Nami mi bu big mom mı xdAslında nami’nin kapacağı çok şey var. loki’nin yıldırımı, ragnir’in buzu, yağmur vs. Birçok güçten esinlenip bunlardan power alabilir. En uç noktası olmaz muhtemelen ama zeus’un üzerine binip uçabilmesi olurdu.
power scale i fena dagitti odaYa Oda.. Bize bi' Mihawk vs. Zoro çiz de biz gidelim be kardeşim. Onu da çizebilecek kabiliyetin var mı emin değilim gerçi![]()
Bu malum dövüşü Oda ölümüne değil de formalite icabı yaparsa ya da Zoro'nun dolaylı olarak Mihawk'ı geçtiğini söylerse çok büyük küfür yer. Büyük eksi yazar hesabına.power scale i fena dagitti oda
şimdi kim kizarunun sengokunun aikojinin fujitoranin sahnelerini merak etsin
Mihawk bile iyi tarafta ..savaş olsa bile ölümüne olmaz ki
Kafamda deli sorular
Oyle deme aga GODA hayranlari kiziyor boyle tepkilere. Inanmiyordum ama gercekten Oda hayrani varmis buradaNika, Nidhogg, Ragnir, Ratatoskr, Imu, Zaza... Kim aga bunlar? Biz ne okuyoruz bir aydır ya?
Nika, Nidhogg, Ragnir, Ratatoskr, Imu, Zaza... Kim aga bunlar? Biz ne okuyoruz bir aydır ya?
Sağdan soldan tanrı çıkıyor her bölüm. One piece'te eskiden gördüğümüz tanrı tanımazlık fikrini özledim. Kendilerine tanrı diyen kutsal ejderleri ve onların kölesi dünya hükümetini devirecek adamın "gerçek tanrı" olduğu için tüm bunları yapabilmesi fikri çok rahatsız edici. Luffy sıradan bir lastik çocukken çok daha güzeldi her şey.
@Lucky Luke göreve, insanlar yoldan çıkmış herkese onepiece'in her zaman böyle olduğunu hatırlatman lazım kardeşim bu yolun sonu hoş değil.Oyle deme aga GODA hayranlari kiziyor boyle tepkilere. Inanmiyordum ama gercekten Oda hayrani varmis burada