Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1182: Zaza

Bölüm Nasıldı?

• Beklentimin üstünde

Kullanılan: 21 17.4%
  • Beklediğim gibi

Kullanılan: 31 25.6%
  • Beklentimin altında

Kullanılan: 22 18.2%
  • Okumuş olmak için okudum

Kullanılan: 31 25.6%
  • Rezalet

Kullanılan: 16 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    121
Birde dip not
Sincap mı? Çekiç yemiş Ragnir olmuş, Alabasta Lesso ve Enieslobby Fil kılıçtan sonra böyle bir şeye gerek var mı bilemedim? Yani neden? Çekiçi bir sincap yiyor dkdkdkdk bir de bu sincap, İm tanıyor belli, o zaman Peluş, konuşsun sincap ile djjddjdjdjdkdkdk böyle bir sahne yazmazsa Oda sıvamış olur. Bütün hayvanlar ile konuluyor, Sincap ile de konuşsun bir zahmet djdjdjdjdjdj
Baykuş-Sincap ve ağaç iskandinav mitolojisinden alıntılar yapmış.Yani hiçbiri normal hayvanlar ve ağaç değil.Olay bundan ibaret.Ada taşıyan file inanıyorsun buna mı inanamadın anlamadım :D

Ben bu bölümde şunu anladım. Luffy ile Loki ikilisini Imu gibi serinin en üst noktasında bulunan biri bile durduramaz.

Oda, Imu’nun karizmasını çizmemek için Luffy’i savaşa dahil etmiyor bence. Çünkü Loki ile Luffy ikilisi sandığımızdan çok daha güçlü. Ve Imu bile olsan bu ikiliye karşı duramazsın.

Umarım Robin-Saul arc sonu Luffy'yi kenara çekip. Kanka sen Joyboysun . Senin meyve şu, misyonun az buçuk şu der. Adama Nika nedir biri anlatsın. Nikanın ülkesindeler resmen herkes Nika diyor bizimki o kim diyor. Bilgisizlik tayfanın paçasından akıyor :D Vega da orda , ona anlatsalar parçayı birleştirip anlatır herhalde Luffy'ye :D
Sen o iki kitap manyağından umudu kes, onlar arc boyunca baykuş ile çekirdek ve kola yapacaklar. Elbaf ın bu durumda olması zaten bu kitap, kütüphane olayları, adamlar savaşçı hallerinden kitap kafeye dönmüşler.

Baykuş-Sincap ve ağaç iskandinav mitolojisinden alıntılar yapmış.Yani hiçbiri normal hayvanlar ve ağaç değil.Olay bundan ibaret.Ada taşıyan file inanıyorsun buna mı inanamadın anlamadım :D
Mitolojik şeylere tamam da baykuş kitapları saklamış götürmüş, onun arkasından sağlam bir hikaye çıkacak mı? Bakalım arc boyu bu ikisi orada kalacak diye :D

Adada Chopper var ama iki mistik canlıyla da tanışıp konuşmadı. Belki biz de bir şeyler öğrenirdik baykuş ve sincaptan. Anca bandajlasın.

Ben bu bölümde şunu anladım. Luffy ile Loki ikilisini Imu gibi serinin en üst noktasında bulunan biri bile durduramaz.

Oda, Imu’nun karizmasını çizmemek için Luffy’i savaşa dahil etmiyor bence. Çünkü Loki ile Luffy ikilisi sandığımızdan çok daha güçlü. Ve Imu bile olsan bu ikiliye karşı duramazsın.
Yok be. Loki yenilsin, luffy kurtarıcı olarak damlasın diye boş yapıyor şuan oda. Hem ayaküstü loki’nin gücünü de gösteriyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık