Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1182 Spoiler Yorumları

Bu Imu, Loki’yi tek başına alamayacaksa ne diye ortaya çıktı? Biz bu adama boşuna mı dünyanın kralı , One Piece’in final bossu veya gelmiş geçmiş en güçlü One Piece karakteri gibi isimlendirmeler taktık?

Ortada bu ünvanlara yakışan hiçbir hareketini görmedik. Imu’nun Elbaf’a gelmesinden ben bir şey anlamadım. Anlayan biri varsa varsa bana anlatabilir.
Imu elbet üstün gelir bir noktada ama Loki boş değil.

-Antik dev.
-Efsanevi meyve.
-Ragnir.
-Kral haki.

Loki fazlasıyla güçlü de savaşı tam işlemiyor arkadaşlar. Klasik arc uzatma taktiği. Önce Sanji- Zoro yenecek rakiplerini. Sonra Lokiyi aradan çıkaracak ya da Luffy yardıma gelecek. Luffy reis sahneye geç çıktığı için IM de ona ayak uyduruyor işte. Başka birşey olduğu yok. Ama kötü,iğrenç bir işleniş.

Genelde bir genelleme yaparken yavaştan deriz de bu seri hızlıca bozmaya başlıyor.

Killigham'ın meyvesi eğer kendi korkularıyla da çalışıyorsa başta niye kendi korkusu değil de çocukların korkusunu kullandı? Ayrıca Killigham ile kapışacak olan Sanji sizce bu karıya vurur mu ? Meyve'nin çalışma şeklini çözmüş değilim. Serinin en büyük charı olan IMU'yu tanıyorsun. Yağmur tanrısı yapacağına IMU'nun bir kopyasını yapsana :D

Birde bizim sincap büyük ihtimalle cansız bir varlıkla birleştiği için ölümsüz gibi bir şey olmuş ve IMU'nun kim olduğunu biliyor gibi davranıyor. Eğer ki durum böyleyse sincabın boşuna Loki'yi seferi seçmesi şans falan değil. Eski kullanıcısını gördüğü için de seçmiş olabilir.

Elbaf Arc nasıl biter bilmiyorum ama bu Arc'da birilerin gerçekten ölmesi lazım.
Imu'nun klonunu yapsa şirk koşmuş olur 🙂

Lili = Yağmur tanrısı çıkacak.

Şimdi de Vivi = Yağmur tanrısı olacak .

Bu arada Loki çok güçlü olduğu için Imu ile savaşıyor ama OP bu konuda çok başarısız bir seri , tanrı vadisinde şov yaptırıp dokunulmaz görünen Imu şu an Franky ile bile vs atar bu seri hep böyle saçmaydı bu konularda

Ortalık Tanrı'dan geçilmezken ;

Şu kütüphanedeki Baykuş reyiz keşke Tanrıların Tanrısı olsa, bir gün yerde taşlarla oynarken bulunduğu ortamı büyütüp evreni yaratmış, yerdeki taşları büyütüp gezegenleri yaratmış, sonra ne olacağını merak edip bu sefer kendini küçültüp Dünyaya inmiş olsa fena olmazdı. Meyvesinin küçültme yeteneği yok sanırım, ona da uyanış kılıfı buldu mu tamamdır.

Bir de Wano'daki O-tama'ya da bir Tanrı sıfatı bulmak lazım. Bütün hayvanları/melezleri kontrol edebilen bir meyve, üstüne bir de Uyanış açsa ne yapacak merak konusu, al sana Hayvan / Orman Tanrısı.

Nidghogg , Im ile birdir diyorduk da karşısında yer almış. Ona rağmen bu IM inmemiş. IM in yanında kimler vardı ya da full gücü nasıl bir şey göstersene bize SODA

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık