Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1182 Spoiler Yorumları

Muhtemelen bir kaç tane daha tanrı çıkacak Oda bu tanrıları bakalım seriye nasıl yedirecek
Tanrı meyvesi cıkabilir belki Budha sengoku gibi işte koruyucu tanrı Yamato'nun meyve gibi ama bu tip birşey daha çıkmaz 4 adet çıkacaktır o da 4 meleğe veya mahşerin 4 atlısına veya asya da varsa öyle 4 lü bir tanrılı muhabbet ona itafen olacaktır diye düşünüyorum. Orman, Yağmur, Yeryüzü, Deniz. Tahta :D Yoksa tabi ki Enel'den de bi Zeus yıldırım tanrısı çıkardı... Ben onun meyvesini Elbafta isterdim açıkcası da çok da iskandinav mitolojisi kasmayalım o zaman demiş herhalde.

aga seri sonunda şöyle bağlayacak
Yağmur tanrıçası nami
güneş tanrısı Luffy
Aşk tanrısı sanji
Kılıç tanrısı zoro
Savaş gemisi tanrısı franky
Sapan tanrısı ussop
Japon balığı tanrısı jinbei...

Bu işin tadı kaçtı muhsin...

eee hani vegapunk yedirebiliyordu sadece cansız nesnelere meyveyi bu çekiç nasıl yemiş Ratatoskr'ı... Keşke Thor Çekiç meyvesi filan yemiş sincap olsaydı. Meyveyi yerken bıcakla kessen bıcak da meyve yemiş olur o zaman veya catal batırsan bu ne saçmalık. Mistik Zoan Ratatoskr olmuş oluyor. Sincap ın mistiği olmaz yoksa. Antik çağ da mı bulmuşlar bu olayı...
Antik çağın teknolojisinin günümüzden daha ileri olduğu söylendi zaten vegapunk günümüzde tekrar keşfediyor aynı olayı,bulan kişi vegapunk değil yani.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık