Crocodile luffynin annesi falan değil saçmalayıp durmayın artık. Crocodile luffynin babası. İvankov dünya hükümeti zazayı bulamasın diye erkeğe çevirmiş. Luffynin karşısına çıkacak yüzü olmayan zaza(dragon) uzaklara bakıp bakıp ne bahane bulsam diye düşünüyor.crocodile yağmur tanrısıyken , ivankov onu erkeğe çevirince güçleride terse döndü yağmuru engelleyen tanrı oldu .İvankov onu tekrar kadın yapacak yağmur tanrısı uyanacak, hem de luffynin anası crocodile teorileride tutar. Ne güzel salladım be . Gerçi naminin yada vivi nin yağmur tanrısı çıkmasından daha mantıklı![]()
İfrit jambe, mavi alevli olan büyük ihtimalle kral hakili çıkacak.Zoro, sommersle mi kapışacak şimdi? Sanji killinghamın iyileşmesini nasıl durduracak? Kral hakisi yok ki yeteneksizin.
Yok o değil. Henüz açmadı sanji. Kral hakili olursa tahminim ya siyah kıvılcım saçacak ya da alevi siyaha dönebilir.mavi alevli olan büyük ihtimalle kral hakili çıkacak.
Sanji kral haki uyandırırken keşke saçları sarıdan siyaha dönse benzer şekildeİfrit jambe, mavi alevli olan büyük ihtimalle kral hakili çıkacak.
Uzun süredir takip eden, forumun çoğu, kişiler için bu hakikaten çok kötü durum ama en azından buna hazırlanmamız için Imu'yu 8 yıldır gözümüzün önünde kırıntılarla ve birkaç panelle birleştirip + LRLL'deki oyunu bağlayıp uzun süreli bir hikaye örüntüsünü sonunda istediği gibi kafasında kurdu diye bakıyorum ben seri ve Oda için. Baştan beri istediği şeyi Korsan konseptini kaplama olarak önümüze atıp buna bağlaması, ki bunu da aslında cidden güzel yaptı ve yapıyor, bence çok kötü değil ama öngörülebilirdi. Bundan sonra ummamız gereken tek şey her şeyi olabildiğince iyi şekilde bağlaması ki bir Naruto sonuyla karşı karşıya kalmayalım.Ben ciddi anlamda seriden kopmaya başladım ya. Hikayenin verdiği his, coşku anlamında yani. Klişe olacak ama bu tanrılar ve bu garip güçler bana artık eski One Piece'in hissettirdiklerini hissettirmiyor.
Sanki uzun zamandır platonik aşık olduğum kadının ters bir hareketini görmüşüm de, bir anda buz gibi soğumuşum gibi bir his oldu. Daha doğrusu hissizlik.