Abi hepimiz biliyoruz bu adamın ne mal olduğunu. Her şeyi yapabilir bu vasıfsız.Şu an Garp Lokinin getir götürünü yapar :d
Loki önemli Çar bu şekilde harcamamalı .
Abi hepimiz biliyoruz bu adamın ne mal olduğunu. Her şeyi yapabilir bu vasıfsız.Şu an Garp Lokinin getir götürünü yapar :d
Nasıl harcanmamalı? Adamın karşısına çıkan karakter dünyanın kralı ve süper güç bir herif yani gayet doğal harcanması bu adama karşıŞu an Garp Lokinin getir götürünü yapar :d
Loki denen karakterin tek icraati kendisiyle savaşan kendi içinde ki IMU yu baskılamaya çalışan babasıyla savaşıp onu yenmesi. Bir de önemli bir meyvesi var o kadar. Onun dışında başka birşey yok şuan direkt karşısına kral çıktı yenilirse bunda absürt birşey yok açıkcası... Zaten adam zamanında yenmiş bundan bir tanesini.Yener yenmesine İmu zaten de olay Lokinin efsanevi meyvesi ve ragnirin gücün de . İmu bizzat Nika ve Niddhogu vurgulayarak bizzat kendisi gelme ihtiyacı hissetti , Xebec te bile Satürn üzerinden olaya müdahale edip gelme tenezzülünde bulunmadı , bence bu bile Lokinin Garp Roger vb birinden daha büyük bir tehdit olabileceğine işaret . Yoksa İmunun kazanacağı bariz .Nasıl harcanmamalı? Adamın karşısına çıkan karakter dünyanın kralı ve süper güç bir herif yani gayet doğal harcanması bu adama karşıLoki denen karakterin tek icraati kendisiyle savaşan kendi içinde ki IMU yu baskılamaya çalışan babasıyla savaşıp onu yenmesi. Bir de önemli bir meyvesi var o kadar. Onun dışında başka birşey yok şuan direkt karşısına kral çıktı yenilirse bunda absürt birşey yok açıkcası... Zaten adam zamanında yenmiş bundan bir tanesini.
Biz bunları yazdık..O kadar yağmur tanrısı muhabbeti dönerken kimsenin aklına Jinbei'nin gelmemiş olması beni bir tık üzdü. Alındım, gücendim
Yağmur Tanrısı Jimbei çıkacak. Tüm yangınları söndürmesi bunun işaretiydi.
Yağan yağmur suyunu tutarak sağa sola fırlatacak reis.
Biz bunları yazdık..
Çok büyük adamsın