Enelin ödülü 550 milyonmu öyle bişey olurmuş korsan olsa o zamanlar bence küçümsemeBen Enel'in karşısında bilen yok dedim.Dümdüz karakter.Crocodile bile ondan daha iyiydi.Bugün gelse 2 tokat Usopp vurmazsa yazıklar olsun.
Enelin ödülü 550 milyonmu öyle bişey olurmuş korsan olsa o zamanlar bence küçümsemeBen Enel'in karşısında bilen yok dedim.Dümdüz karakter.Crocodile bile ondan daha iyiydi.Bugün gelse 2 tokat Usopp vurmazsa yazıklar olsun.
200 milyon volt kullanıyordu adam yahu saçmalık bide amaru formuna geçtiği gibi tek yiyor :/Skypia arc o kadar mistik ve güzel bir arc ı şu anda manyak gibi Enel ve uzaylıları bir yerden iner mi? Diye bekliyoruz. Luffy i gören herkes harcanacak zaten ama Enel konusu cidden çok özel, mantrs olayı, meyvesi ve karakter çizimi üstüne adamın misyonu felan bence mükemmeldi. Luffy gözlemin gsini bilmezken lastik ile yırttı erimeyen lastik dndndndndndj
Eleman gunes tanrisi oldugundan beri hasir sapkayi takmiyor artikGüneş tanrısının hasır şapka taktığı yerde gayet normal xd

Yav he he bırak şu masalları artıkEnelin ödülü 550 milyonmu öyle bişey olurmuş korsan olsa o zamanlar bence küçümseme

Oda diyo valla ben demiyorumYav he he bırak şu masalları artık![]()
Oda sözüne güvenebileceğin birisi değil.10 sene önce 5 senede seri bitiyordu diyordu.Millete karakter gazlıyor.Bunu ne zaman dedi mesela?Kid ve Luffynin 500 olduğu zamanlarda mı 500 milyon olurmuş?Yoksa ödüllerin bir anlamının pek kalmadığı zamanlar mı?En fazla Caribou civarlarında olurdu ve onun gibi yaparlardı şamar oğlanı olur çıkardı güçlü adamlarla karşılaşınca.
Daha Yeni başlıyor En oda. Nami, yön tanrısı. Usoppu korkaklar tanrısı, brook kemikler tanrısı, onun şeytan meyvesi uyanınca ölümsüzleştirme gücünü ortaya çıkaracaktır. Zoro, yön bulma yoksunu tanrısı, Sanki aşk tanrısı....Eğer chopper orman tanrısı çıkarsa eeichiro oda fena batırdı deriz ya umarım değildir artık tayfadan önemli biri çıkmasın.