Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 47 29.9%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 87 55.4%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 17 10.8%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 4 2.5%
  • Olmamış

Kullanılan: 2 1.3%

• Kullanılan toplam oy
    157
Oda elbette gerçek hayat fiziğine uymadan bir bahane uydurur ama gerçek hayat fiziğine uyduracaksak vücut hacmi ve kütlesi arttıkça, harcadığı enerji de artar.
Luffy'de atıyorum 100 milyon hücre enerji harcıyorsa, Joyboy'da 1milyar hücre enerji harcar.
Luffy'de 5 litrelik mide varsa, joyboyda 50 litrelik mide olur.
Yani yiyeceği yemek - harcayacağı enerji her iki durumda da orantılı olacaktır.

Luffy'nin boyu aynı, kilosu aynı ama midesi daha büyük olsaydı enerji üretmede kullanılacak kaynak miktarı fazla olur, enerji tüketen hücre sayısı değişmezdi.
Bakalım sevgili Oda bunu nereye bağlayacak. :D
Şu salakça enerji olayını koskoca seride devlerde dahil tek Luffy de gördük.Bunu muhakkak bir yere bağlamalı.İmu yu bile gördük ve artık çok sırıtıyor bu durum.Luffy yemek olmadan demekki tam bir çöp durumuna düşüyor.Temennim artık bu arc da umarım düzelecek.Düzelmezse zaten geçmiş olsun seri sonuna kadar sağda solda yemek aramak için dolanıp duracak yine.

Şu salakça enerji olayını koskoca seride devlerde dahil tek Luffy de gördük.Bunu muhakkak bir yere bağlamalı.İmu yu bile gördük ve artık çok sırıtıyor bu durum.Luffy yemek olmadan demekki tam bir çöp durumuna düşüyor.Temennim artık bu arc da umarım düzelecek.Düzelmezse zaten geçmiş olsun seri sonuna kadar sağda solda yemek aramak için dolanıp duracak yine.
Bi de Loki'de var sanırım bu enerji tükenmesi. O da hemen Ejder formundan çıkmıştı.
Bonney de Nika formuna geçince "özgür olmak çok yorucu" diyerek fazla duramamıştı o formda.
Bana kalırsa normalde stabil modda çalışması gereken vücut meyveler aktifken ağır yüke maruz kalıyor ve kullanıcılar hakilerini bilinçsizce gereğinden fazla kullanıyorlar.
Şey gibi, bilgisayarlarda performans modu oluyor, o moda alırsan cpudaki otomatik çalışması gereken çekirdekler de zorla çalışmaya başlıyor. Haliyle batarya çabuk bitiyor.

Ace Rogerın oglu, Ace'in cocugu da Rogerın torunu olur. Soydan nasıl kopuluyor anlayamadım
Çocuğu farklı soy seçtiği için kopuyor. Ace'in olayının Zoro ile alakası da pek yok o erkek tarafından geliyor biz burada kadın tarafından yüzyıllar önce ölmüş olan adamın soyu üzerinden konuşuyoruz.

Bugün herhangi biri soyunu bırakıp başka bir soya geçebilir yada başlatabilir soy ile kan bağını ayıramıyorsunuz gibi geliyor bana.

Çocuğu farklı soy seçtiği için kopuyor. Ace'in olayının Zoro ile alakası da pek yok o erkek tarafından geliyor biz burada kadın tarafından yüzyıllar önce ölmüş olan adamın soyu üzerinden konuşuyoruz.

Bugün herhangi biri soyunu bırakıp başka bir soya geçebilir yada başlatabilir soy ile kan bağını ayıramıyorsunuz gibi geliyor bana.
O konuyu tartışmanın sebebi kan bağı zaten. Neyin kıvırması bu?

O konuyu tartışmanın sebebi kan bağı zaten. Neyin kıvırması bu?
Ne saçmalıyorsun şuan reis ? Kim Zoro'nun kan bağı yok ryuma ile dedi ?

Zoro soylu değil, Ryuma ile aynı soydan değil dedik ilk andan beri saçma sapan bir argümanla gelip duruyorsunuz ilkokul çocukları gibi dünyadan bihaber şekilde. Arkadaş Zoro ryumanın soyundan gelmiyor bu çok basit bir şey.

Shimotsuki Ryuma
Roronoa Zoro

Kan bağı dediğin herkeste olan bir şey ilk andan beri bunu yazıyorum zaten.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık