Boş yapma. dalga geçiyoz ciddiye alıyorsan sen korkunçlaşıyosun, algıların bozulmuşlütfen biri şu adamı durdursun her yorumu gittikçe korkunçlaşıyor
Boş yapma. dalga geçiyoz ciddiye alıyorsan sen korkunçlaşıyosun, algıların bozulmuşlütfen biri şu adamı durdursun her yorumu gittikçe korkunçlaşıyor
Buggy’nin dedesi çıktı, bu da buggy gibi şansa kral olmuşOda Imu'yu şöyle gösteriyormuş... Bütün karizma anında gider.
![]()
Kanjuronun bir tık üstü dkdkdkdkdjdkdjOda Imu'yu şöyle gösteriyormuş... Bütün karizma anında gider.
![]()
Buggy Sama'nın kutsal atasıOda Imu'yu şöyle gösteriyormuş... Bütün karizma anında gider.
![]()
Akşam akşam kahkaha attım ya djdjdjdjddjjddjjNasıl kimse yok? Bu arc kimin arcı unuttunuz mu? MU'yu paket edip yollayacak kişi belli.
![]()
Yonkou'nun ne değeri kalmış. Bir Naruto'daki Kage'lere bak. Birde One Piece'deki Yonkou'ların düştüğü hallere. Çoluk çocuklara Yonkou aldırdılar.SBSler falan yayınlanıyor bir sürü sorular soruluyor. Şu Japonlar bunları da keşke dile getirse adam yonkou oldu savaşta yemek yiyor hala... Ama yok gidip Naminin göğüs ölçüsünü falan sorarlar...
Kapışacağı kişi Dünyanın Kralı bırak yesin.Hem Luffy daha yeni İmparator oldu.Yonko eleştireceksen 1 yıl Yonko olup Law'ı zor bela yenen Karasakal'ı,yıllarca Yonko olup rakiperini hafife alan Kaidou ve Bigmom eleştirebilirsin.SBSler falan yayınlanıyor bir sürü sorular soruluyor. Şu Japonlar bunları da keşke dile getirse adam yonkou oldu savaşta yemek yiyor hala... Ama yok gidip Naminin göğüs ölçüsünü falan sorarlar...

Shanks, Kaidoyu olabiliyorsa bana göre Mihawk da Kaidoyu alır. Mihawk>Shanksİmu'dan güçlü dediğin Kaidou da Yonko gücünde hem amiral seviyesi Yonko-Yc 1 arası.Kaidou ezik demiyorum ben.Ben Kaidou belli bir güçte olduğunu söylüyorum.O kadar güçlü olsaydı kaybetmezdi.Gençleri hafife aldı ve kaybetti oysa Shanks hafife almafı ve direk yok etti.Kaidou şunlardan(İmu,Joyboy,Xebec,Roger,GarpWb, Shanks) sonra en güçlü kişidir.
Eğer bir açıklık yakalarsa Mihawk yenebilir Kaidou'yu.Mihawk kılıç yeteneklerinde Shanks'tan üstün,güçte Shanks üstündür.Hem yanlış hatırlamıyorsam Shanks 1.99 iken Mihawk 1.98Shanks, Kaidoyu olabiliyorsa bana göre Mihawk da Kaidoyu alır. Mihawk>Shanks
Nika konusuna ise girmeyi istemiyorum.