Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 37 27.4%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 78 57.8%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 14 10.4%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 4 3.0%
  • Olmamış

Kullanılan: 2 1.5%

• Kullanılan toplam oy
    135
Bölüm bence güzeldi. Loki ile İmu vs bence şimdilik tatmin edici, ben Loki bir tık daha önde görüyorum. İmu çok zaman yok tarzı konuşmuştu, bedensel sıkıntıları var reisin, bizimkiler bunu bilmediği için adam tanrıyım diye takılıyor. Luffy nin o haki patlamasından sonra iyice yemek yiyerek o hakiyi geçeceğini sanması kdjddjdjd doğru mudur? Bilemiyorum artık, Bende Joyboy İm ya bir şeyler yapmış kddjjdjd

İmu, Monster Rancher serisindeki ana düşman Moo'ya benziyor. :)

Şöyle bir hikayesi vardı.

Moo, aynı zamanda Master Moo veya Muu olarak da bilinen, Monster Rancher anime serisinin ve ilgili video oyunlarının ana antagonistidir. Nefret ve kinle doğmuş, karanlık ve tanrı benzeri bir varlıktır. Eski bir uygarlık tarafından yaşayan bir silah olarak tasarlanmıştır. Aşırı gücü ve yozlaşmış doğası, serinin ana çatışmasını tetikler.

Moo, eski bilim insanları tarafından savaşlarda kullanılmak üzere ejderha tipi canavarlardan yaratılmış nihai silahtır. Ancak yaratılışını besleyen nefret, ona bilinç ve karanlık güçler kazandırmıştır. Bu sayede kötülüğü besleyebilir ve diğer yaratıkları “Baddies” adı verilen kötü canavarlara dönüştürebilir. İsyanı, büyük yıkımlara ve savaşlara yol açmış, sonunda Phoenix’in kendini feda ederek onu bir Mystery Disc’in içine mühürlemesine neden olmuştur.

Moo, seri boyunca birden fazla forma sahiptir. Orijinal ejderha benzeri formunda, koyu renkli kürk ve boynuzlu zırhla kaplı devasa bir canavardır. Daha sonra Holly’nin babasının bedenini ele geçirerek insansı, zırhlı bir görünüme kavuşur. Yetenekleri arasında ateş püskürtme, enerji patlamaları, uçma ve nefret aracılığıyla diğer canavarları yozlaştırma gücü bulunur. Ayrıca ölmüş canavarları diriltip kendi ordusuna katma yeteneğine sahiptir.

“Big Bad Four” (Büyük Kötü Dörtlü) adlı generallerinin başında, orijinal bedenini geri almak ve dünyayı ele geçirmek için bir sefer başlatır. Bu eylemleri, kahramanlar Genki, Holly ve onların canavar arkadaşlarını (Mocchi, Tiger, Suezo, Golem ve Hare) onu durdurmak için bir maceraya sürükler. Sonunda, Moo ve yeniden doğan Phoenix’in birbirlerini yok ettiği epik bir savaşla yenilir. Bu, nefret ile umut arasındaki ebedi mücadeleyi simgeler.

Bölüm bence güzeldi. Loki ile İmu vs bence şimdilik tatmin edici, ben Loki bir tık daha önde görüyorum. İmu çok zaman yok tarzı konuşmuştu, bedensel sıkıntıları var reisin, bizimkiler bunu bilmediği için adam tanrıyım diye takılıyor. Luffy nin o haki patlamasından sonra iyice yemek yiyerek o hakiyi geçeceğini sanması kdjddjdjd doğru mudur? Bilemiyorum artık, Bende Joyboy İm ya bir şeyler yapmış kddjjdjd
Dövüşü incelersen loki imuya sondaki ofguard saldırısı dışında komple dayak yiyor ve imu tamgüç savaşmıyor gibi ama imunun zaman sorunu varsa ayrı

Luffy enerjisini ve gücünün tamamına kavuşması gerektiğini söylüyor çünkü şuana kadar hissetmediği güçte bir haki hissetti yemek yiyip hakisini güçlendirmiyordur diye umuyorum :/

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık