Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de WB'nin etiketi en güçlü insan etiketi. En güçlü korsan etiketi yok. En güçlü korsan olduğu da söylendi diyorsun. Ayrıca bu söylem etiket mevzusunu yanlış anlıyorsun. İkisinin tanıtılışı da aynı. WB'nin ünvanı da Ağırsiklet boks şampiyonluğuyla müsabaka şeklinde alınan halktan bağımsız bir şey değil. Hikayede bu ünvan nasıl alınmış olabilir diye düşünmediğin için bu çıkarımı yapamıyorsun. O sebeple WB'nin ünvanı ile Kaido'nun ünvanı arasında bir fark göremiyorum. SBS'de sorulan anneler Akainu'yu yenebilir mi sorusuna da Oda Anneler Kaido'yu bile yener diye cevap veriyor. Bu da Oda'nın bakış açısından o sıra Kaido'nun nerede olduğunu gösteriyor.

Ama bu ünvan işlerinin sıkıntı olduğu Loki'yle belli oldu. Ondan önce Harald zaten yine şüpheye düşmüştü. Her şeyi geçtim Garp için bile en güçlü o bunu biliyorduk muhabbeti geçiyor Xebec düştükten sonra. Bu seride ünvanların nasıl yayılabildiğine dair bir ipucudur.
Var ama etiket demedim bak yine kendi kendine bir şeyler anlatmaya başladın deniyor dedim bak burada denmiş.

Nerede geçtiğini de groka falan sor söyler tam hatırlamıyorum ve üzerine Bigmom gibi karakterlerin lafları var diyorum.

Garp'a kimse en güçlü falan demiyor hatta Garp'ın tek şebeği yendiği söylenmiş buna rağmen en güçlü Wb oluyor bir kaç yıla.

Bu olaylardaki tutarsızlığı da siz yapıyorsunuz yine çünkü biz Loki gibi karakterler üzerinden bu tartışmayı yapmadık garp gibi bilinen karakterler üzerineydi tartışma ve garpı en çok bilen adam bile en güçlü wb diyor dedik şimdi gelmiş bilinmeyen karakterin hikayesinden yürümeye başlıyorsun ki eleman insan bile değil.

Loki insan değil. Loki daha güçlü olabilir mi sorusuna cevabı da yukarda verdim zaten. Benim için olanı kabul etmekle ilgili bir problem yok olanı kabul etmeyen genelde garp fanları oluyor xD
Garp'ı kapsamıyor diye bir açıklamam yok. Ünvanı niye aldığını söylüyordum ben. Dünyayı yıkabilecek güce sahip diye bu ünvan ona yakıştırıldı söylendi diye açıkladım. Yani bu ünvan ile vsleri sonucu çoktan belli değildir. Ben bunu söylüyordum. Garp'ı da WB'den güçlü görüyordum.
Daha güçlü olmadığı net performansı çok zayıf ama bence yeterli daha da uzatmayalım.

Şaka maka Mihawkın Imu ile bağı olacağı ihtimali de arttı
Yıllardır Mihawk ile ilgili ortaya atılan uçuk teoriler doğru çıkacak gibi duruyor:d

Imunun kılıcı bariz şekilde Yorunun kopyası.

Var ama etiket demedim bak yine kendi kendine bir şeyler anlatmaya başladın deniyor dedim bak burada denmiş.

Nerede geçtiğini de groka falan sor söyler tam hatırlamıyorum ve üzerine Bigmom gibi karakterlerin lafları var diyorum.

Garp'a kimse en güçlü falan demiyor hatta Garp'ın tek şebeği yendiği söylenmiş buna rağmen en güçlü Wb oluyor bir kaç yıla.

Bu olaylardaki tutarsızlığı da siz yapıyorsunuz yine çünkü biz Loki gibi karakterler üzerinden bu tartışmayı yapmadık garp gibi bilinen karakterler üzerineydi tartışma ve garpı en çok bilen adam bile en güçlü wb diyor dedik şimdi gelmiş bilinmeyen karakterin hikayesinden yürümeye başlıyorsun ki eleman insan bile değil.

Loki insan değil. Loki daha güçlü olabilir mi sorusuna cevabı da yukarda verdim zaten. Benim için olanı kabul etmekle ilgili bir problem yok olanı kabul etmeyen genelde garp fanları oluyor xD

Daha güçlü olmadığı net performansı çok zayıf ama bence yeterli daha da uzatmayalım.
İkisi sanki aynı kaynak?

İyi de WB'nin etiketi en güçlü insan etiketi. En güçlü korsan etiketi yok. En güçlü korsan olduğu da söylendi diyorsun. Ayrıca bu söylem etiket mevzusunu yanlış anlıyorsun. İkisinin tanıtılışı da aynı. WB'nin ünvanı da Ağırsiklet boks şampiyonluğuyla müsabaka şeklinde alınan halktan bağımsız bir şey değil. Hikayede bu ünvan nasıl alınmış olabilir diye düşünmediğin için bu çıkarımı yapamıyorsun. O sebeple WB'nin ünvanı ile Kaido'nun ünvanı arasında bir fark göremiyorum. SBS'de sorulan anneler Akainu'yu yenebilir mi sorusuna da Oda Anneler Kaido'yu bile yener diye cevap veriyor. Bu da Oda'nın bakış açısından o sıra Kaido'nun nerede olduğunu gösteriyor.

Ama bu ünvan işlerinin sıkıntı olduğu Loki'yle belli oldu. Ondan önce Harald ile zaten yine şüpheye düşmüştü. Her şeyi geçtim Garp için bile en güçlü o, bunu biliyorduk muhabbeti geçiyor Xebec düştükten sonra. Bu seride ünvanların nasıl yayılabildiğine dair bir ipucudur.
Evrenin en güçlüsü gibi birşey gelmediği sürece iki ünvan da birbirini kapsamıyor.En güçlü adam ünvanı insanları yaratık yaratıkları kapsıyordu.Ama Kaido kendi kabul ediyordu muhtemelen en güçlü korsan Wb olduğunu.Bu adam ünvanı > yaratık ünvanı olduğu için değildi kişiden kişiye göre değişir.Yani en güçlü korsan diyip Nika tanıtmazsa Loki<Nika bile diyemeyiz şu an çünkü Kaido piyasada yoksa Loki en güçlü yaratık ünvanını alacak muhtemelen.

Benimde aklıma ilk bu geldi önceki sayfada yazdım mukavele falan dediği için.Ama şöyle bir sorun var bundan sonra şeytan ise mukavele ve güç veren kişi asıl düşman olmak zorunda kalıyor.Oraları nasıl bağlayacak şeytan meyvelerini nereden bağlayacak merak ediyorum.Bu şeytan benzer anlaşmayı Karasakal'a yapmış olabilir mi veya yapacak mı?Bu sayede uyumaması falan açıklanır.Türlü türlü teori üretilebilir.
Tanrı meyvelerine sahip kullanıcılar şeytan meyvelerini iki kez uyandırabiliyor olabilir. Mesela ilk uyanış normal bizim bildiğimiz meyve uyanışı iken ikinci uyanışta şeytan meyvesinin şeytanıyla direkt anlaşma üzerine kurulu bir şey olabilir. Naruto’nun Kurama ile anlaşma yapması olarak düşünebilirsin bunu. Imu şeytan meyvesinin uyanışında etrafındaki bulutlarda gözler vardı. Bu gözler belki de meyvenin şeytanına aittir. Ve Imu’yu bu şeytan gözlüyordur.

Çok fazla teori üretilebilir bu konuda. Bakıp, göreceğiz.

Yine kimin daha güçlü olduğu tartışmasına girilmiş. One Piece bir macera hikayesi. Yazar çok da takmıyor kim kimden daha güçlü diye. O an gelip çattığında hikaye gereği Usopp kendisini bir sıkışta öldürecek balık adamı yeniyor, Luffy Enel'i yeniyor, Nami yıllarca eğitim almış ve şeytan meyvesi olan suikastçı kadını yeniyor. Bin denizciyi yenebilecek timeskip öncesi Zoro, paslanma meyveli denizciye kaybediyor.
Döneminde Doffy'i yenecek güçte olan Luffy, kendisinden güç olarak çok aşağıda olan Sugar'a yenilecekken ondan da çok daha aşağıda olan Usopp tarafından kurtarılıyor. Yazar çok sallamıyor güç dengeleri mevzusunu. Bir bölüm, Law haki basarak kadından erkeğe dönüşür, meyve etkisini sıfırlar. Yarın bir gün başka bölümde Perona gelip Loki'ye holololo yapar, Loki depresyona girer. Boşverin kim kimi döveri, yazar hikaye gereği istediğini istediğine dövdürüyor.

Basitçe anlatmak gerekirse, Kuma'nın prime WB'yi yenmesi 1 saniye falan sürer. Işınlan, gemisine dokunup ışınla, karaya geri ışınlan, WB suya düşsün ve boğularak ölsün. Yazar isterse gayet basit

İkisi sanki aynı kaynak?

İngilizcen var işte kardeşim burada da bilinen diyor.
WB'ninkinde dünyanın en güçlü korsanı vardı diyor.

Söylediklerimden farklı bir şey görmedim üstelik dediğim gibi onlara etiket gözüyle baktığım için atmıyorum dendi diye atıyorum.

Şuan serinin geldiği güç seviyesini de bir önceki çağla kıyaslamayı uygun bulmuyorum çünkü bence Loki, İm falan çok daha güçlüler sadece Kaido ile kıyaslanabilirler gibi geliyor bana daha önce de Kaido için neler dediğim ortada 3-5 kizaru döver falan diyordum yani.

Loki'nin dövüşü güzel başladı adam çok ağır hasarlar almasına rağmen çok güçlü saldırılar çıkarıyor ve karşısında inanılmaz hızlı,güçlü ve yüksek hasarlı bir karakter var. Üstelik savaşın boyut olarak çerçevesi de çok yüksek. Prime wbler rogerlar güçlüyse göstersinler derim şu saatten sonra.

Son düzenleme:
Yalnız buraya Imu değilde Gorosei gelseymis Loki 5 ini de top gibi sektirirdi , Imu akıllı adam olacakları tahmin etmiş:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık