Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

Öyle bir şey demedim.

--Bandana takmadı dedim, doğru çıktı.
--Blitz atmadı dedim, doğru çıktı.
--İsimli atak kullanmadı dedim, kullanmış, ancak bölüm spoilerında böyle bir bilgi yoktu, o yüzden yanılmam gayet doğal.

Sonuç, Zoro, ölüm kalım mücadelesi vermiyor, en güçlü ataklarını kullanmıyor, yaptığı atak da öyle aman aman güçlü değil.

Özetle, haklıyım yani :)
Zoro, Kaido ile dövüşürken bahsetmişti en güçlü atağını, 9 kolu mu ne oluyordu. O saldırısı en güçlüsü. Burada dediğin gibi en güçlü saldırısı değildi.

--Luffy hala tıkınıyor.

--Loki'nin kondüsyonu yeter mi henüz belli değil, Shamrock'tan ağır hasar almıştı, tamam bandajlandı, defalarcakere yemek vs yedi ama ne kadar iyileşti belli değil.

--IM neden avantajını bırakıp kendisini Loki'nin boyuna çıkardı o da merak konusu. Devlere karşı küçük kalan karakterlerin hızlı ve çevik olmaları avantaj veriyor. WBnin zıplayıp dev teklemesi, BMnin zıplayıp Bege'in kalesini yumruklaması, Dof'un Oarsın bacağını kesmesi, Luffynin Hajrudini teklemesi vs bir sürü örneği var. Diğer devlere tereyağı muamelesi yapan IM, hızlı şekilde Loki'nin ayaklarını kesebilirdi.

Kaidocular ve ünvancılar :hhh: Başlandı Loki yonkou level denmeye bakalım bu işin sonu nereye varacak.
İyi de, Loki'ye Yonko lvl denmesi onu Kaido'nun önüne koymuyor ki :)

Luk Luk'un beyni şöyle çalışıyor

WB en güçlü adam ama Garp'ı kapsamaz çünkü o adam değil pardon denizci, korsan değil xD
WB en güçlü adam ama Loki daha güçlü olabilir onu kapsar eleman 500 metrelik dev olsa bile xD

Kaido'nun da ünvanı hiç yoktu reisler 50 kere anlattık size bunu, ünvan insanlar söyler diye başlamaz.
WB ünvan kutucuğu ile Kaido üvnvanı arasında fark yok. Bu arada WB bu unvana sahipken Loki vardı usta. Ünvan işleri sıkıntı gördüğümüz gibi.

WB ünvan kutucuğu ile Kaido üvnvanı arasında fark yok. Bu arada WB bu unvana sahipken Loki vardı usta. Ünvan işleri sıkıntı gördüğümüz gibi.
Kutucuk farkı yok ne demek yav hahaha Herkese tanıtımda kutucuk koyuyor kaç tane ünvan gördün xD

Kaido'da ünvan yok, ünvan var dediğin yeri aç oku.
@RedTeroR ün uykuları kaçıyordur ne olur Kaido'dan güçlü çıkmasın en güçlü yaratık Loki çıkmasın ünvanlar yalan olamaz diye :p
Güzel güzel bölüm çıkmış yine saçma sapan bir hikaye anlatmaya başladın. Ben kaç kere kaido'da ünvan var yazmışım ?

İlk günden beri Kaido'da ünvan yok diyorum ben zaten Reis sen ne anlatıyorsun

@Reiper bence hala bakmamız lazım ama Loki'nin daha güçlü olma ihtimali var şu kısım da kendisine artı yazıyor.
--Loki'nin kondüsyonu yeter mi henüz belli değil, Shamrock'tan ağır hasar almıştı, tamam bandajlandı, defalarcakere yemek vs yedi ama ne kadar iyileşti belli değil.

Kutucuk farkı yok ne demek yav hahaha Herkese tanıtımda kutucuk koyuyor kaç tane ünvan gördün xD

Kaido'da ünvan yok, ünvan var dediğin yeri aç oku.

Güzel güzel bölüm çıkmış yine saçma sapan bir hikaye anlatmaya başladın. Ben kaç kere kaido'da ünvan var yazmışım ?

İlk günden beri Kaido'da ünvan yok diyorum ben zaten Reis sen ne anlatıyorsun

@Reiper bence hala bakmamız lazım ama Loki'nin daha güçlü olma ihtimali var şu kısım da kendisine artı yazıyor.
MF WB mi Loki mi?

Loki'yi geçtim 14 yıl önceki Harald var. WB'nin ünvan nasıl elde edildi bilinmiyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık