Yav zaten Jinbei wanoda Tobi roppoyla kapışmadımı, ben şahsen Jackle kapışacak sanıyordum baya hayal kırıklığına uğradım. Daha üçüncü kumandanla bile dövüşmeden adama ikinci kumandan seviyesi verdim daha napayım.
Sanjinin Imu karşındaki performansı Zorodan daha üstün olduğu için Sanji Yc1 üstüdür şu an bence ama tabi Ben beckman gibi adamlar bizim tier listesini bozuyor.
Tobiroppo dediğin bu, konuşmaya gerek yok, ezip geçiyor. Nika mevzusu olmasa uzamaz bile dövüş.
Ben de Jack bekliyordum aslında ama Oda'nın senaryosunda Jinbei 2 milyar seviyesi bir adam demek ki. YC1 bile adama hakaret olacağı için YC3 mevzusuna hiç girmedi Oda. Jinbei 2 milyar seviyesinde beklerken, Zoro ve Sanji onun yanına tırmanmış oldu.
Bakalım zaten Zoro'nun ve Sanji'nin Kral haki muhabbeti, Chopper'ın Domi antisi olması, Franky'nin güçlendirme almasına ek olarak Usopp'a da bir şeyler geleceği için Elbafta kim ne seviye ortaya çıkacak zaten. Şövalyelere de Omen basılacak işte, o yüzden onları o kadar ezdi Oda. Jinbei de alırsa güçlendirme burada alır, daha önce dediğim gibi şu an Hasır Şapka zayıflatması var üzerinde.
Şu Jinbei ölecek diye bekleyenler var.

Yancıyken öldüremediler, dövüşler başlayınca Hasır Şapka torpili varken nasıl öldürecekler.
Queen bunları yapabilir mi? veya King? Filo amirali bu herif üstelik, Aramaki gibi salatalık değil.