Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

Bende zayıf demedimki Yc2 baya güçlü değilmi. :bilmem:
Karşılığı yok ki o söyleminin, Yc2 var Yc2 var şimdi. Zoro ve Sanji yendiği için Kaido'nun komutanlarını baz alıyorum yoksa Oden de YC2.

Jinbei'yi, Zoro'nun üstüne veya Sanji'nin altına yazsa tartışırdık ama 100 yıl savaşsalar yenişemeyecek 2 karakterin ortasına konumlandırdı Oda; o yüzden YC2 olması imkansız, neredeyse Queen'i tekleyen Sanji'yi halen YC2 seviye görüyorsan ona bir şey diyemem. Elbaf'ta da Jinbei'yi Sanji'nin gerisine itti işte.

Şu adamı görünce tüylerim diken diken oluyor. Bi bu bi Enel bir de Crocodile... Geri getirin abi bu adamı çok şey biliyor reiss.... Enel'i de aşağı indirin o da çok şey biliyor ve IMU ile atabağı bile olabilir.
Lütfi tarafından dayak yemeselerdi cool gözükmeye devam edebilirlerdi.

Domi Reversi’yi tek dokunusta iptal eden baska biri gordun mu hic hocam :) Roger ile Garp perisan olmustu lakin Chopper sifir efor ile iptal ediyor
O nasıl bişey lan ? :hoo: Okumuyorum bu arada ben bölümleri :) Bu özelliği iyiymiş ama bundan dolayı en güçlü 2. zoan denemez. Nitelikli, kilit bir özellik ama gerisi fos. Diğer zoanlarla kıyaslarsak genelleme yapamayız bu özelliği dolayısıyla. Nika'yı da geçiyorum. Tanrı meyvesi ne C200 AMG ? Bunları çıkarırsak en iyi denilebilir sanırım.

O nasıl bişey lan ? :hoo: Okumuyorum bu arada ben bölümleri :) Bu özelliği iyiymiş ama bundan dolayı en güçlü 2. zoan denemez. Nitelikli, kilit bir özellik ama gerisi fos. Diğer zoanlarla kıyaslarsak genelleme yapamayız bu özelliği dolayısıyla. Nika'yı da geçiyorum. Tanrı meyvesi ne C200 AMG ? Bunları çıkarırsak en iyi denilebilir sanırım.
Valla guncel olarak benim siralama mantikli baska arkadaslar ne dusunur bilmiyorum ama Chopper’in domi reversi iptali cok onemli bir ozellik bana kalirsa. Cunku onumuzde surekli domi reversi gorecegiz gibime geliyor hal boyle olunca Chopper yuksek bir konumda simdilik. Kendi meyvesini hap ile zorlayarak guclendiriyordu ama baya da guclu bir zoan oluyordu. Ilk siraya Nika koymamin sebebi ongorulemez bir gucu var serinin ana karakterine yakisir bir guc ama sanirim Imu ile basabas gidemeyecek gibi cunku fazla haki kullaniyor bunun onune gecmek lazim. Ragnirin ise dondurdugu seyleri baskasi cozemiyor absurd bir gucu var dondurma alani ne kadar genis o da mechul. Ayriyeten yildirim da atiyor.

Siralamayi guncelliyorum Ragnir yildirimdan dolayi bir sira one gecti bence hatta basit olarak soyle yapalim; Nika>Ragnir>Hito Hito no Mi>Niddhogr>Seiryu diye devam eder

Karşılığı yok ki o söyleminin, Yc2 var Yc2 var şimdi. Zoro ve Sanji yendiği için Kaido'nun komutanlarını baz alıyorum yoksa Oden de YC2.

Jinbei'yi, Zoro'nun üstüne veya Sanji'nin altına yazsa tartışırdık ama 100 yıl savaşsalar yenişemeyecek 2 karakterin ortasına konumlandırdı Oda; o yüzden YC2 olması imkansız, neredeyse Queen'i tekleyen Sanji'yi halen YC2 seviye görüyorsan ona bir şey diyemem. Elbaf'ta da Jinbei'yi Sanji'nin gerisine itti işte.
Yav zaten Jinbei wanoda Tobi roppoyla kapışmadımı, ben şahsen Jackle kapışacak sanıyordum baya hayal kırıklığına uğradım. Daha üçüncü kumandanla bile dövüşmeden adama ikinci kumandan seviyesi verdim daha napayım.

Sanjinin Imu karşındaki performansı Zorodan daha üstün olduğu için Sanji Yc1 üstüdür şu an bence ama tabi Ben beckman gibi adamlar bizim tier listesini bozuyor.

Davy Jones dünyanın kralıymış ama millet sefalet içinde yaşıyormuş İmu ve Joyboy birlikte Davy Jonesu devirmişler sonra da Nefertari Joyboy a aşık olmuş çünkü onları bu sefaletten ve tiran yönetiminden kurtaran Joyboy gibi tüm ilgiyi ona kaydırmış İmu da bunu görünce fesatlıktan ve kıskançlıktan Joyboy la savaşa tutuşmuşlar

Davy Jones dünyanın kralıymış ama millet sefalet içinde yaşıyormuş İmu ve Joyboy birlikte Davy Jonesu devirmişler sonra da Nefertari Joyboy a aşık olmuş çünkü onları bu sefaletten ve tiran yönetiminden kurtaran Joyboy gibi tüm ilgiyi ona kaydırmış İmu da bunu görünce fesatlıktan ve kıskançlıktan Joyboy la savaşa tutuşmuşlar
Sonra Ezel'i mi bulmuş :p

Yav zaten Jinbei wanoda Tobi roppoyla kapışmadımı, ben şahsen Jackle kapışacak sanıyordum baya hayal kırıklığına uğradım. Daha üçüncü kumandanla bile dövüşmeden adama ikinci kumandan seviyesi verdim daha napayım.

Sanjinin Imu karşındaki performansı Zorodan daha üstün olduğu için Sanji Yc1 üstüdür şu an bence ama tabi Ben beckman gibi adamlar bizim tier listesini bozuyor.
Tobiroppo dediğin bu, konuşmaya gerek yok, ezip geçiyor. Nika mevzusu olmasa uzamaz bile dövüş.

Ben de Jack bekliyordum aslında ama Oda'nın senaryosunda Jinbei 2 milyar seviyesi bir adam demek ki. YC1 bile adama hakaret olacağı için YC3 mevzusuna hiç girmedi Oda. Jinbei 2 milyar seviyesinde beklerken, Zoro ve Sanji onun yanına tırmanmış oldu.

Bakalım zaten Zoro'nun ve Sanji'nin Kral haki muhabbeti, Chopper'ın Domi antisi olması, Franky'nin güçlendirme almasına ek olarak Usopp'a da bir şeyler geleceği için Elbafta kim ne seviye ortaya çıkacak zaten. Şövalyelere de Omen basılacak işte, o yüzden onları o kadar ezdi Oda. Jinbei de alırsa güçlendirme burada alır, daha önce dediğim gibi şu an Hasır Şapka zayıflatması var üzerinde.

Şu Jinbei ölecek diye bekleyenler var.:oleyo2: Yancıyken öldüremediler, dövüşler başlayınca Hasır Şapka torpili varken nasıl öldürecekler.
Queen bunları yapabilir mi? veya King? Filo amirali bu herif üstelik, Aramaki gibi salatalık değil.

Son düzenleme:
1. Dünya = Nika (Antik Silahların doğuşu olabilir)

İnsan, arzusuna yenildi ve yasak güneşe dokundu. güneş tanrısı ortaya çıktı.

2. Dünya = Joy Boy (Imu vs Joy Boy başta dost olup fikir ayrılığı veya aşk çıkmazı (Nefartari D.) bilemiyorum ama araları açılmış işte. Lost'taki Jacop / Kara Duman benzeri bir çağrışım yaptı bende. (ihanete uğradığı kesin, insanlardan tarafından (19 krallık)

İnsan, güneşi öldürüp tanrı oldu. deniz tanrısı kudurdu. (Deniz tanrısı; Güneş gitti ben de sizin meyvelerinizi lanetliyorum, yüzemezsiniz dedi herhalde)

Ara Dönem = Davy Jones miras kalan iradeyi taşıdığını düşünen kötü D. soyundan. Karasakal işte.

3. Dünya = Luffy (Birleştirici gücü en önemli göstergesi, Nika'da doğdu zaten)

eşini yitirmiş ayın sesini duyar. güneş tanrısı dans eder, güler ve dünyayı nihai sona doğru yönlendirir.

Bu saatten sonra en can alıcı ve etkileneceğimiz savaşlar diğer karakterlerin ki olacak sanırım. (Loki, Shanks, Zoro, Sabo vs.). Dans ederek savaş mı olur :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık