Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

İmu reis güzel konuşmuş . İyi karakter gibi konuşmuş . Büyük ihtimal güç tarafından yozlaştırıldı kerata :D
Faşist joyboy milleti galeyana getirip dünyada kaos çıkarmış. Yok efendim herkes macera peşinden koşmalı, yok efendim özgür olmalı falan. Herkes gezip tozarsa işleri kim halledecek? Düşünen yok tabi. Imu da her şeyi dengeye oturtacak şekilde halletmiş. Cıvıklığın lüzumu yok demiş.

Faşist joyboy milleti galeyana getirip dünyada kaos çıkarmış. Yok efendim herkes macera peşinden koşmalı, yok efendim özgür olmalı falan. Herkes gezip tozarsa işleri kim halledecek? Düşünen yok tabi. Imu da her şeyi dengeye oturtacak şekilde halletmiş. Cıvıklığın lüzumu yok demiş.
Böyle çıkacak bu gidişle. Herif zaten ilk Korsan. Bu 3 kerata beraber yürütüyordu dünyayı. Sen gel Joy boy milleti gaza getir. Gruptaki en cana yakın, sevilen de bu olduğu için milyonları peşinden sürükledi büyük ihtimal. Davulu duyan geldi yani :D Im sama da napsın , kardeş-kanka ama yapacak birşey yok gebertmem lazım bunu diyip yozlaştı. IMU sama masumdur :D

Harley yazitlari serinin temeli oldugunu bir daha gosterdi valla. Yeniden yorumlamasi kaba saba soyle olabilir ilk dunya savasi duzeni ikinci dunya savasi kaosu temel aliyor. Ikinci dunya savasinda duzene karsi gelenler (antik krallik) ile duzeni savunanlar (yirmi krallik) savasiyor. Duzeni savunanlar savasi kazaniyor ve 20 krallik birlesiyor tek bir hukumet ortaya cikiyor. Imu’nun dedigi sey o donemin Nika’si Joyboy’un ideolojik olarak kaos getirdigi ve bu kaostan gucu arzulayan insanlarin turedigi. Dunya surekli kisir dongu icinde oldugu icin bu dongunun kirilmasi lazim bunun icin de Imu’nun da Nika’nin yok olmasi lazim. Serinin sonunda kazanan evrenin insanlari olacak.

Yani kabaca Joyboy herkese ozgurluk verecegim diyordu Imu da ben herkesi kontrol etmek istiyorum ben tanriyim diyordu. Guncel Nika ise bu iki ideolojiyi de tasimiyor bu yuzden donguyu kirabilir

Son düzenleme:
Zerdüşt terörist işte.
Sosyalist davar, sen Ağa ben Ağa bu ineği kim sağa.

Olay tamamen kader ile alakalı ya. Normalde Logiaların bir iradesi olduğunu görmedik. Ama Blackbeard gibi bir karakterin eline tesadüfen dünyada en çok aradığı meyve düşüyor. Kehanetteki olaylardan kaçış yok yani. Harley metinlerinde de artık taa Nika döneminden beri varolan bir kaderin / hikayenin tamamlanmaya doğru gittiğini görüyoruz. Aynı kişiliğe sahip başka biri o meyveyi yiyemeyecekti, Luffy seçilmişti, Luffy yedi. Blackbeard seçilmişti, Blackbeard yedi. Loki seçilmişti, Loki yedi.
Usopun günahı ne kardeşim piç gibi ana çirkin baba yamuk böyle bir karakter oldu gariban

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık