İmu reis güzel konuşmuş . İyi karakter gibi konuşmuş . Büyük ihtimal güç tarafından yozlaştırıldı kerata 

Faşist joyboy milleti galeyana getirip dünyada kaos çıkarmış. Yok efendim herkes macera peşinden koşmalı, yok efendim özgür olmalı falan. Herkes gezip tozarsa işleri kim halledecek? Düşünen yok tabi. Imu da her şeyi dengeye oturtacak şekilde halletmiş. Cıvıklığın lüzumu yok demiş.İmu reis güzel konuşmuş . İyi karakter gibi konuşmuş . Büyük ihtimal güç tarafından yozlaştırıldı kerata![]()
Böyle çıkacak bu gidişle. Herif zaten ilk Korsan. Bu 3 kerata beraber yürütüyordu dünyayı. Sen gel Joy boy milleti gaza getir. Gruptaki en cana yakın, sevilen de bu olduğu için milyonları peşinden sürükledi büyük ihtimal. Davulu duyan geldi yaniFaşist joyboy milleti galeyana getirip dünyada kaos çıkarmış. Yok efendim herkes macera peşinden koşmalı, yok efendim özgür olmalı falan. Herkes gezip tozarsa işleri kim halledecek? Düşünen yok tabi. Imu da her şeyi dengeye oturtacak şekilde halletmiş. Cıvıklığın lüzumu yok demiş.
Im sama da napsın , kardeş-kanka ama yapacak birşey yok gebertmem lazım bunu diyip yozlaştı. IMU sama masumdur 
Joyboy’un eline bak cizim hatasi olamayacak kadar komik
ha bilerek oyle cizdiyse Naruto gibi yapmisZerdüşt terörist işte.Faşist joyboy milleti galeyana getirip dünyada kaos çıkarmış. Yok efendim herkes macera peşinden koşmalı, yok efendim özgür olmalı falan. Herkes gezip tozarsa işleri kim halledecek? Düşünen yok tabi. Imu da her şeyi dengeye oturtacak şekilde halletmiş. Cıvıklığın lüzumu yok demiş.
Usopun günahı ne kardeşim piç gibi ana çirkin baba yamuk böyle bir karakter oldu garibanOlay tamamen kader ile alakalı ya. Normalde Logiaların bir iradesi olduğunu görmedik. Ama Blackbeard gibi bir karakterin eline tesadüfen dünyada en çok aradığı meyve düşüyor. Kehanetteki olaylardan kaçış yok yani. Harley metinlerinde de artık taa Nika döneminden beri varolan bir kaderin / hikayenin tamamlanmaya doğru gittiğini görüyoruz. Aynı kişiliğe sahip başka biri o meyveyi yiyemeyecekti, Luffy seçilmişti, Luffy yedi. Blackbeard seçilmişti, Blackbeard yedi. Loki seçilmişti, Loki yedi.