Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

IMU'ya eksi yazdı.

Mihawk olsa Loki'yi kesmek için kendini Loki kadar büyütmesine gerek kalmazdı.

İkincisi, Mihawk kendini Loki kadar büyütecek olsa Kara Kılıcını hiç çıkarmaz, önce çakıyla Loki'nin kalbini deşerdi.

IMU kılıcı Loki'ye sokmuş, indiremediği gibi Loki'den küskü yiyip ağacın içine girmiş, felaket senaryo.

Lily için Eyşan diyebilir miyiz ?
Lily zaten zambak çiçeği, aşk ve ihanetin acısından kendini botaniğe vermiş eleman.

Serinin devamı nasıl gidecek tam kestiremiyorum ama bu hajrudin için bana göre ölüm çanları çalıyor. Keza kendisi hem Harald hem de ida’nın çocuğu, Imu geçen bölüm boşuna elbafın kralını sormuyordu.

luffy, imu ile kapışırken loki dahil olursa sınırına kadar zorlanıp power alamaz muhtemelen. loki aynı yamato’nun kaido’ya yaptığı gibi imu’yu yorup sırasını savmalı.

İmu ve luffy vs’si çok garip olucak. İkiside ucu açık güçteler. luffy daha yeni yeni alışıyor imu’dan kapacağı taktikler olacaktır ama en önemli kısmı haki olayı. Joy boy gibi hatta daha fazlasını açabilmeli ki oyuna dahil olsun. Diğer türlü imu ezer.

Xebecin aradığı 2.meyvenin nika meyvesi olup olmadığı hâlâ belli değil bence çünkü xebec nika hakkında bir şey bilmiyor joyboyu biliyor ama şeytan meyvesini bilmiyor yani spesifik olarak aradığın meyvenin ismini biliyor olman lazım bence xebecin aradığı 2.meyve karasakalın meyvesi olma ihtimali daha yüksek.Ha eğer aradığı meyve nika meyvesi ise buradan shanksın neden lokiyi zincirlediği hakkında bir teori çıkarabiliriz.Lokiyi zincirleyerek tek başına imuya karşı gelmesini engellemek istedi çünkü yenilecekti ve imuyu yenmenin kilit ismi olduğu için shanks onu elbafta zincirledi ve nikanın ortaya çıkmasını bekledi.Ace mevzusunda ise seninle aynı düşünüyorum shanks kesinlikle o meyveyi aceye yedirecekti ama kader luffyi seçti meyvenin daha önce hiç yenmemesi mevzusu ise goroseilerin anlattıklarından yola çıkarsak joyboydan sonra kimse yememiş gibi bu meyvenin ne kadar seçici olduğunu gösterir muhtemelen doğrusu bu.Oda aynı anlatıyı lokinin meyvesinde de yaptı ragnir doğru kişiyi seçene kadar yine nika meyvesinde olduğu gibi meyve yüzyıllardır yenmedi.Bana sorarsan keşke bu tarz bir şey olmasaydı yani luffynin seçilmiş kişi olduğu üzerinde çok fazla duruyor bu yani meyveyi luffyden önce yiyenler olsaydı luffyi daha özel kılardı bu durum çünkü kimse uyandıramayıp luffy uyandıracaktı.
Luffy’in secilmis kisi oldugu muhabbetine ben de katiliyorum, meyveyi Luffy degil de Ace yeseydi kimse bisey demezdi ha biz Roger’den dolayi Ace yemeliydi diyoruz ama Luffy icin mutlaka hir akrabalik bir reenkarnasyon vesaire bir sey cikacak meyve durduk yere bu cocugu secip tamam Nika olacaksin dememistir

Luffy’in secilmis kisi oldugu muhabbetine ben de katiliyorum, meyveyi Luffy degil de Ace yeseydi kimse bisey demezdi ha biz Roger’den dolayi Ace yemeliydi diyoruz ama Luffy icin mutlaka hir akrabalik bir reenkarnasyon vesaire bir sey cikacak meyve durduk yere bu cocugu secip tamam Nika olacaksin dememistir
Akrabalıkla alakası yok bence.Ace yeseydi direk şu cümle geçecekti.Ace Roger'ın oğlu.Roger ise Joyboy'un reenkarnasyonu,akrabası gibi saçma sapan teoriler olacaktı şuan da Luffy'de olduğu gibi.One Piece bu konulara girmemeli ki gerek yok.İrâde olayı de geç Sanji-Zeff gibi
Chopper-Hiriluk gibi vs.

Akrabalıkla alakası yok bence.Ace yeseydi direk şu cümle geçecekti.Ace Roger'ın oğlu.Roger ise Joyboy'un reenkarnasyonu,akrabası gibi saçma sapan teoriler olacaktı şuan da Luffy'de olduğu gibi.One Piece bu konulara girmemeli ki gerek yok.İrâde olayı de geç Sanji-Zeff gibi
Chopper-Hiriluk gibi vs.
Hocam bu meyveyi 800 yildir kimsenin yemedigini varsayalim, meyvenin iradesi oldugunu kullanicisini sectigini de biliyoruz, sence neden 7 yasindaki cocuga kendini yedirtsin

IMU'ya eksi yazdı.

Mihawk olsa Loki'yi kesmek için kendini Loki kadar büyütmesine gerek kalmazdı.

İkincisi, Mihawk kendini Loki kadar büyütecek olsa Kara Kılıcını hiç çıkarmaz, önce çakıyla Loki'nin kalbini deşerdi.

IMU kılıcı Loki'ye sokmuş, indiremediği gibi Loki'den küskü yiyip ağacın içine girmiş, felaket senaryo.
Mihawk'ı tanımadığın nasıl da belli. Gerçekte olacak olan aslında Mihawk adaya bile gelmez, bulunduğu adadan çakıyla slash atar ve o slash doğrudan Loki'ye isabet ederdi. Bu tarz şeyler için yorulmak isteyecek biri değil.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık